Cautare

157 de rezultate pentru "gelu" (3.82 secunde)
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
Nota discordanta facea deputatul de Dolj, Gelu Visan. ... Sunt sigur ca va iesi presedinte din primul tur", declara Gelu Visan inainte de Conventie.
La finele anului trecut directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, anunta ca pina in 2009 se vor investi in societate peste 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", declara Gelu Stan.
Practic, sefii primelor doua domenii - Mircea Cinteza si Gelu Diacon - si-au turnat in cap cenusa de rigoare si au recunoscut de aceasta data existenta deficientelor semnalate de Basescu.
Noul presedinte al ANRM, Gelu Maracineanu, a declarat vineri, la Realitatea FM, ca firmele care au efectuat lucrari de explorare geologica au drept de preemtiune pentru lucrarile de exploatare, asa cum este cazul companiei Sterling Resources.
Gelu Visan, vicepresedintele organizatiei judetene a PD, sustine pe de alta parte ca, in cazul primilor doi, au avut loc discutii in interiorul partidului. ... Referitor la intoarcerea acestuia in partid, Gelu Visan s-a declarat insa retinut:
Atat presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, cat si secretarul general al PD Dolj, Gelu Visan, au tinut sa-i aminteasca pesedistului nemultumit de imputinarea primarilor "rosii" din judet cateva aspecte din anii cand la conducerea judetului se afla chiar actualul sef al organizatiei PSD Dolj, Ion Calin.
Secretarul general al PD Dolj, Gelu Visan, a declarat ca scrisorile "intocmite" de Calin sunt egale cu zero.
Gelu Visan, consilier judetean PD, a propus retragerea de pe ordinea de zi a doua puncte referitoare la desemnarea si mandatarea unor reprezentanti ai consiliului la societatea de drumuri a institutiei pe motiv ca partidul nu a fost consultat pentru a putea face o propunere.
Si cererea privitoare la amenajarea sediului firmei a stirnit aceleasi critici, de data aceasta din partea consilierului local PSD Gelu Stan.
Este vorba despre liderul municipal al PSD Constanta, Gelu Dae, care s-a aratat extrem de iritat de recenta mazilire, de altfel confirmata, vineri, si de structura judeteana a organizatiei. ... joi seara) cu Mircea Geoana, care a spus ca nu a fost dat avizul", sustine Gelu Dae.
Gelu Visan, secretar general al PD-L Dolj si membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, a declarat ieri ca solicitarea de demitere a sefului IPJ Dolj este efectul scandalurilor orchestrate de aceste grupari.
Gelu Visan, secretar general al PD-L Dolj si membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, a declarat ieri ca solicitarea de demitere a sefului IPJ Dolj este efectul scandalurilor orchestrate de aceste grupari.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Primarul din Baneasa, de exemplu, Gelu Iordache, este student in anul trei la Facultatea de Drept a Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM), care are o filiala si la Constanta.
Senatorul Gelu Visan a precizat ca stie ce simte Solomon. ... Ar fi devastator ca Solomon sa plece din partid", a spus Gelu Visan.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Senatorul Gelu Visan a precizat ca stie ce simte Solomon. ... Ar fi devastator ca Solomon sa plece din partid", a spus Gelu Visan.
Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni. ... O sa instiintez si prefectul", a declarat primarul din Salcia, Gelu Pantelimon.
google-analytics.com