Cautare

74 de rezultate pentru "gel cu arnica" (4.27 secunde)
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
Cu toate ca se afla in atentia deputatilor 54 de proiecte de lege, acestea sunt in marea lor majoritate insignifiante, unele avand chiar rapoarte de respingere.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
“Credem ca este corect sa avem un sfert din numarul posturilor, daca ne uitam ce a castigat Alianta in urma colaborarii cu UDMR.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
nu suntem de acord cu el. Sustinem in continuare ideea autonomiei teritoriale, care trebuie sa aduca decizia mai aproape de comunitatile locale.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pirvu, va participa astazi la lucrarile Comisiei Juridice, care au pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de lege privind retrocedarea a 90.000 de hectare de teren catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor.
Campania furibunda lansata de PSD impotriva lui Basescu s-a declansat imediat dupa ce liderul PD a apreciat ca negocierile de aderare nu ar trebui finalizate decat dupa ce Romania va indeplini, cu adevarat, criteriile impuse de UE.
"Terorism pseudocivic" Desi calomnia comisa de Coalitia pentru un Parlament Curat nu a fost deocamdata constatata de justitie, semnatarii scrisorii se declara convinsi ca au de-a face cu "un grup de infractori" care practica "o noua forma de terorism, terorismul pseudocivic".
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii. Pana la 15 martie, comisia trebuie sa puna de acord decizia Curtii cu Regulamentul Camerei. Art.
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“.
Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC. Gheorge Gibescu a revenit, la randul sau, la BEC, cu cate o contestatie pentru fiecare dintre candidatii la Presedintie.
Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu. El a spus ca membrii comisiei au primit "sprijin deplin" de la autoritatile romane in cercetarea arhivelor si accesul la documente referitoare la situatia evreilor in Romania, in perioada 1937-1945.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
google-analytics.com