Cautare

74 de rezultate pentru "gel cu arnica" (2.74 secunde)
Bush se opune avortului, cu exceptia cazurilor de viol, incest sau a situatiilor in care viata femeii este in pericol.
Concret, precizand din start ca vrea cu orice chip progresul, el a indemnat de zor romanii sa nu "intrerupa o echipa de succes (adica cea a PSD - n.r.) intr-o perioada atat de importanta pentru tara”, deoarece asta ar fi "o eroare” mult prea costisitoare pentru noi toti.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
"Este al doilea gest grav, este o gafa politica pe care presedintele Iliescu o face, dupa decorarea lui Vadim Tudor cu distinctia Steaua Romaniei.
“Doamna Barabas este un caz izolat si voi discuta cu ea. Am primit insa numeroase solicitari din partea unor persoane de la alte partide, care vor sa treaca la PSD“, a declarat Victor Vaida, presedintele interimar al organizatiei.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma. ... Tot ieri, presedintele Romaniei s-a intalnit si cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Naotushi Sugiuchi.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
“Dupa vorba“ sau, mai precis, dupa multa vorbarie pe care o comite, motiunea ar fi cu certitudine interesanta pentru cercetatorii lingvisti, care nu ar trebui doar sa mai puna sau sa mai mute niste virgule, asezate nelalocul lor in unele enumerari, ci, mai ales, ar avea probleme sa descifreze tainele ascunse ale acordurilor sau, mai bine zis, ale dezacordurilor gramaticale din unele paragrafe.
Vasiliu este de parere ca PSD a fost de acord cu initierea actului normativ, dupa care proiectul a ramas nesolutionat.
Nu am nici o legatura cu Uniunile, deci nu aveam cum sa dezbin turcii si tatarii, ba chiar i-am ajutat, de peste 10 ani.
Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
PSD precizeaza, intr-un comunicat, ca pachetul de legi mentionate a fost elaborat de specialisti, in consultare cu reprezentantii sistemului judiciar si ai societatii civile, fiind evaluat pozitiv atat de catre UE si Consiliul Europei, cat si de Banca Mondiala.
De asemenea, mi-a promis ca nu va sustine alianta cu PSD si, din pacate, a sustinut acest punct de vedere“, a afirmat Valeriu Stoica.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
google-analytics.com