Cautare

80 de rezultate pentru "gavril" (2.55 secunde)
Gavril Mirza: ... Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Potrivit lui Gheorghiof, decizia a fost luata in urma unor lungi dezbateri care au avut loc in cadrul Aliantei la sfarsitul saptamanii, cand s-a decis ca liberalul Gavril Popescu sa nu fie exlus din PNL, ci doar din CJC al Aliantei.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Deputatul a spus ca PNL protesteaza public fata de faptul ca o realizare care apartine vicepresedintelui liberal al Consiliului Judetean, Gavril Popescu, "a fost inaugurata cu fast" de democratul Iosif Matula, presedinte al CJ.
La randul sau, presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, nu a comentat in nici un fel zvonul potrivit caruia Ion Iliescu le va face social-democratilor surpriza de a candida la presedintia PSD.
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala. ... Este revoltator cum umbla din poarta-n poarta, din primarie in primarie sa racoleze oameni'', a mai afirmat afirmat Gavril Marza.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin. ... Pentru prefectul de Cluj, Platon Gavril Calin, a fost aplicat principiul mobilitatii in functie si a fost trecut in functia publica de inspector guvernamental.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Dupa incoronarea de la Bucuresti, din 8 februarie 1512, Neagoe Basarab luo coroana si scaunul a toata Tara Rumaneasca” (Gavril Protul), primul sau act oficial pastrat a fost emis la 20 februarie 1512, aici regasindu-se deja titulatura domneasca Io Basarab voievod si domn.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
google-analytics.com