Cautare

80 de rezultate pentru "gavril gic" (2.89 secunde)
Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril, cinstiti de ortodocsi si greco-catolici. Slujbe speciale in biserici
Jean Gavril, artist, se reindragosteste in fiecare zi de muzica Barbatii spun te iubesc dupa 108 zile, iar femeile dupa 123 de zile Serotonina are un rol cheie in reglarea naturala a sttarii de dispozitie
Pe de alta parte, presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, s-a declarat multumit de rezultatele obtinute de PSD+PUR Suceava. Dupa prima distribuire a mandatelor de parlamentar in judet, Uniunea si Alianta au obtinut cate patru mandate de deputat si cate unul de senator.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Totodata, fostul prefect si-a prezentat opinia cu privire la retrocedarea Catedralei "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” Protopopiatului Greco- Catolic, pe care o apreciaza ca fiind justa, in consonanta cu legea si istoria.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte. Membrii organizatiei PSD Calarasi l-au reales in functia de presedinte al filialei pe senatorul Doru Ioan Taracila.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Valer Dorneanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorii Ion Solcanu si Antonie Iorgovan, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, primarul Iasului Gheorghe Nechita, viceprimarul Sucevei, iar de la Botosani Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Costica Macaleti, Mihai Darie, Gheorghe Marcu, consilierii judeteni Adrian Haidautu, Tiberiu Lungu, Andrei Dolineaschi si alti membri de rind ai PSD Botosani.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Unul dintre scopurile acestei manevre ar fi si inlaturarea din functie a presedintelui CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza. “Inca o data subliniez necesitatea schimbarii presedintelui consiliului judetean, care este un factor perturbator, ce bruiaza actuala Putere“, a spus Flutur.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Printre cei vizati se numara lideri de consilii judetene din Buzau - Victor Mocanu, Timis - Constantin Ostaficiuc, Arad - Gavril Buza, Caras-Severin - Dumitru Parvulescu.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
Flutur a mai spus ca si la Suceava PSD-ul ar trebui sa intre in carantina politica, dupa ce liderul judetean al PSD, Gavril Marza, a afirmat ca in momentul de fata, romanii au o adevarata pacoste in administrarea tarii prin ciuma portocalie.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Andrei Cretulescu Premiul Tanara Speranta” Roxana Stroe pentru regia filmului Black Friday Rafael Florea pentru rolul Rafael din filmul Box Ana Maria Guran pentru rolul Larisa din filmul Lumea e a mea Mihai Gavril Dragolea, Radu Constantin Mocanu pentru regia filmului Robotelul de aur Tudor Platon pentru imaginea filmului Toate fluviile curg in mare Cel mai bun film european (dintre cele distribuite in Romania in 2015) Ex Machina / Ex Machina (Marea Britanie, r.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ca este mandatat de organizatia sa sa solicite convocarea unui congres extraordinar, modificarea Statutului si alegerea unor structuri de conducere mai suple si mai lucrative.
Presedintele CJ Suceava, Gavril Marza, a declarat ca presupune ca o organizatie neguvernamentala a facut o sesizare la CNSAS, in urma careia toti presedintii si vicepresedintii de consilii judetene din tara sunt verificati daca au avut relatii "de turnator la Securitate".
google-analytics.com