Cautare

573 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.01 secunde)
Marcel Ciolacu spune ca romanii au trait astfel de vremuri, in comunism, si ca nu le poate cere din nou sa stinga becurile.
Marcel Ciolacu insista pe renegocierea PNRR. Productia de grau este dubla fata de necesarul de consum al Romaniei. Romania a primit pana acum 3,9 mld.
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a declarat marti, la Conferinta Nationala "Solutii de finantare pentru agricultura / Siguranta alimentara si rezistenta la crize", ca tara noastra trebuie sa investeasca in robotica si agricultura.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri, ca PSD nu vrea ca pensiile mari sa fie majorate cu acelasi procent ca cele mici.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit, astazi, despre noua ordonanta de urgenta din energie: "Ma astept sa avem scaderi de preturi in zona produselor alimentare."
Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat care va fi suma primita de romani ca ajutor pentru plata facturilor la energie in lunile care urmeaza.
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a ajuns la Parlament, unde a fost primit de catre presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free, ne-a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Ce personalitati din lumea medicala-stiintifica va recomanda produsele de la Godrich Gluten Free?
Marcel Ciolacu spune ca vrea supraimpozitarea companiilor cu venituri uriase. ... Totusi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, il contrazice pe Marcel Ciolacu si spune ca Romania nu are posibilitatea bugetara de a reduce taxarea pe munca.
Marcel Ciolacu, liderul celui mai mare partid de la guvernare si posibil viitorul premier din mai, insista ca ar fi buna o taxare a marilor companii la cifra de afaceri, si nu la profit.
Romanii care primesc cardul de energie pot face plati si on-line, noua metoda de plata fiind aprobata marti de Guvern, a anutat ministrul Proiectelor europene, Marcel Bolos.
Sunt oameni care mentin acest ritm, oameni care nu rezista la acest ritm. E ceva normal;, a declarat Marcel Ciolacu.
Cosmin Camen, zis Lale, Ilie Para, poreclit Elvis, Traian Vanghelie, Nicolae Stanescu, zis Boaba, Ionel Gherganu, Marcel Petrovici, Stefan Ionescu si Narcis Cita au fost arestati preventiv saptamana trecuta, in urma unei actiuni de amploare a ofiterilor BCCO Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru destructurarea a doua grupari de carderi din Craiova.
Surse guvernamentale au lansat, luni dimineata, de la Palatul Victoria, informatia conform careia rotativa guvernamentala prin care Marcel Ciolacu ar urma sa fie prim-ministru de la 1 iunie e posibil sa fie amanata, eventual pana la toamna.
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a declarat la Digi24 ca si el a sunat la call-center pentru a cere informatii despre cardul de energie.
Marcel Ciolacu spune, despre situatia canalului Bastroe, ca, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, nu a fost informat "nici de MAE, nici de nimeni altcineva":
Marcel Ciolacu il sustine neconditionat pe Grindeanu in demersul privind Canalul Bastroe. Conventiile Internationale trebuie respectate indiferent de situatii, afirma Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu nu exclude o candidatura in tandem cu Nicolae Ciuca pentru functiile de premier si presedinte la alegerile din 2024.
Neconvocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativa continua sa fie un motiv de dezbatere chiar si dupa ce echipa nationala a bifat primele doua victorii in preliminariile pentru EURO 2024. Marcel Raducanu a avut o opinie vehementa in privinta neconvocarii lui Ianis Hagi pentru actiunea din luna martie.
Mai sunt aproximativ doua luni pana cand ar trebui sa aiba loc rotativa guvernamentala, iar partidele din coalitie fac deja planuri pentru noul cabinet condus de Marcel Ciolacu.
google-analytics.com