Cautare

573 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (2.83 secunde)
Marcel Pavel si Stelu Pandelescu au marturisit in exclusivitate la Xtra Night Show ca se bucura sa faca o piesa impreuna si spera sa nu fie ultima lor colaborare.
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineata ca asteapta o notificare oficiala de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti sau de la Ministerul de Externe, legat de un posibil discurs al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski in Parlamentul Romaniei.
Autorii acestor masacre nu trebuie sa ramana nepedepsiti", a spus Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, inaintea discursului sustinut de Volodimir Zelenski in Parlamentul Romaniei.
Marcel Ciolacu, la Antena 3: Am identificat resursele ca sa nu ne indatoram de la bugetul statului
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, ca impactul bugetar al masurilor economice si sociale pe care coalitia de guvernare le va prezenta astazi este de 17,5 miliarde de lei (aproximativ 3,5 miliarde de euri), dintre care 1,8 miliarde de euro sunt fonduri europene.
Marcel Ciolacu, liderul PSD, a dat declaratii cu privire la primele masuri din pachetul de sprijin pentru populatie care au fost aprobate astazi in Parlament.
Premierul Nicolae Ciuca, presedintele PSD Marcel Ciolacu si ministrul de Externe Bogdan Aurescu au efectuat marti o vizita oficiala in Ucraina.
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a comentat astazi declaratia lui Florin Citu conform careia Romania ar trebui sa faca mai mult pentru Ucraina si ar trebui sa sustina tara vecina cu armament.
Primarii nemultumiti ii cer socoteala lui Marcel Ciolacu pentru modul in care se impart banii din Programul National de Dezvoltare Locala.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicusor Dan sa demisioneze. Scapa bucurestenii, scapa si domnia sa, a spus Ciolacu.
Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa sublinieze ca desi au existat si alte majoritati in Romania, facand indirect trimitere catre PNL si USR, la toate proiectele majore a fost nevoie ca PSD sa intervina si sa "rezolve problema".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat cu remanieri, miercuri, in cazul ministrilor care nu isi reorganizeaza cheltuielile.
Marcel Ciolacu, declaratii de ultima ora. Coalitia vrea sa schimbe codul fiscal. Ce decizii vor fi luate
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a pledat, marti, pentru intarirea si dezvoltarea infrastructurii critice si a sectoarelor esentiale: "Mai mult ca oricand, cu un razboi langa granite si dupa o pandemie cu efecte multiple, realizam nevoia unei functionalitati eficiente a acestora, fara sincope".
Coalitia de guvernare se gandeste la plafonarea preturilor la pompa, pentru ca avem preturi speculative, a spus, luni, presedintele PSD, Marcel Ciolacu.
Mai precis, Marcel Ciolacu si Florin Citu au fost protagonistii schimbului de replici, generat de situatia fiscala din Romania si de pretul carburantilor.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca sunt cautate solutii pentru urgentarea sistemului de irigatii: o solutie ar putea veni prin renegocierea PNRR, dar si fondurile de la bugetul de stat.
FRF a facut publice imaginile din camera VAR de la faza penalty-ului controversat acordat de Istvan Kovacs din partida dintre U Craiova 1948 si Universitatea Craiova, scor 1-2. Presedintele oltenilor condusi de Adrian Mititelu, Marcel Puscas, sustine ca imaginile puse la dispozitia publicului nu sunt complete.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare". ... Surse din partid au spus ulterior ca declaratia lui Marcel Ciolacu a fost o gluma.
google-analytics.com