Cautare

570 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (2.66 secunde)
Marcel Ciolacu, presedintele PSD a precizat ca in urma negocierilor toti presedintii care reprezinta coalitia sunt de acord ca saptamana viitoare, Romania va avea un Guvern.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a spus ca este de acord cu varianta ca medicul Alexandru Rafila, parlamentar social-democrat, sa devina premier.
Marcel Ciolacu, despre Nicolae Ciuca prim-ministru: PSD are o propunere de premier
Marcel Ciolacu: "Nu am mandat pentru un Guvern PSD cu PNL, fara UDMR" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Marcel Ciolacu, dupa negocieri: "Am finalizat toata structura politica a Guvernului"
Invitat la Digi24, fostul premier spune ca s-a intalnit cu Marcel Ciolacu la invitatia acestuia.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat lista ministrilor PSD. Numele vicepremierului social-democrat urmeaza sa fie decis pana marti dimineata, insa va fi cu siguranta un vicepremier cu portofoliu.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, va deveni, astazi, presedintele Camerei Deputatilor.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales marti noul presedinte al Camerei Deputatilor. El a avut-o contracandidat pe deputata USR Cristina Pruna.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales, marti, presedinte al Camerei Deputatilor. El a primit 217 voturi ,,pentru". Cristina Pruna, propunerea USR pentru aceasta functie, a primit doar 77 de voturi favorabile.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, imparte functiile care revin partidului pentru liderii din teritoriu. Este vorba de 42 de functii de secretar de stat, 21 de prefecti si multe altele in agentiile care au revenit PSD in urma negocierilor cu PNL si UDMR.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca spera ca bugetul de stat sa fie finalizat pana in ajunul sarbatorii Craciunului.
Presedintele PNL, Florin Citu, spune ca este deschis sa vada o propunere de la presedintele PSD, Marcel Ciolacu, daca acesta sustine o alta solutie in afara certificatului verde.
Nu a avut loc nicio sedinta PNL-PSD-UDMR pana acum pentru ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este in carantina dupa ce a fost contact direct.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca social-democratii au finalizat pachetul de masuri menit "sa stopeze escaladarea preturilor si ieftinirea facturilor la populatie cat si in economie".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca statul trebuie sa intervina "curajos" pentru a stabili masuri pentru populatie si propune reglementarea preturilor la energie dupa 1 aprilie.
Marcel Ciolacu, cuvinte de lauda pentru Alexandru Rafila: Ma bucur ca este determinat si nu se abate de la actul medical
Marcel Bolos va fi propunerea conducerii PNL pentru functia de ministru al Digitalizarii, a anuntat, joi, Florin Citu.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu este de acord cu introducerea certificatului verde COVID-19 la locul de munca si ca ar fi "un pic cam tardive" alte masuri pe care sa le ia autoritatile din Romania in privinta acestui document, care deja exista la noi si functioneaza in baza unei ordonante de urgenta.
Cauza inflatiei o reprezinta scumpirile din energie, urmare a unei liberalizari "haotice" si a unui "lant de greseli" facute in timpul a doi ani de guvernare de dreapta, a declarat duminica seara, la Digi24, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care spune ca acesta "nu este un repros" la adresa actualilor parteneri de guvernare, ci "un adevar" .
google-analytics.com