Cautare

570 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.05 secunde)
Potrivit lui Gheorghiof, decizia a fost luata in urma unor lungi dezbateri care au avut loc in cadrul Aliantei la sfarsitul saptamanii, cand s-a decis ca liberalul Gavril Popescu sa nu fie exlus din PNL, ci doar din CJC al Aliantei.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Deputatul a spus ca PNL protesteaza public fata de faptul ca o realizare care apartine vicepresedintelui liberal al Consiliului Judetean, Gavril Popescu, "a fost inaugurata cu fast" de democratul Iosif Matula, presedinte al CJ.
La randul sau, presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, nu a comentat in nici un fel zvonul potrivit caruia Ion Iliescu le va face social-democratilor surpriza de a candida la presedintia PSD.
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala. ... Este revoltator cum umbla din poarta-n poarta, din primarie in primarie sa racoleze oameni'', a mai afirmat afirmat Gavril Marza.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin. ... Pentru prefectul de Cluj, Platon Gavril Calin, a fost aplicat principiul mobilitatii in functie si a fost trecut in functia publica de inspector guvernamental.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Dupa incoronarea de la Bucuresti, din 8 februarie 1512, Neagoe Basarab luo coroana si scaunul a toata Tara Rumaneasca” (Gavril Protul), primul sau act oficial pastrat a fost emis la 20 februarie 1512, aici regasindu-se deja titulatura domneasca Io Basarab voievod si domn.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril, cinstiti de ortodocsi si greco-catolici. Slujbe speciale in biserici
Jean Gavril, artist, se reindragosteste in fiecare zi de muzica Barbatii spun te iubesc dupa 108 zile, iar femeile dupa 123 de zile Serotonina are un rol cheie in reglarea naturala a sttarii de dispozitie
Baiatul nu a acceptat, deoarece nu voia sa minta.Prietenii lui George se numeau Fanica si Marcel. ... George povesteste ca de aici a rupt-o la fuga spre Marcel, celalalt martor ocular, care locuia la capatul satului. ... Intr-un mod incredibil, acum Marcel se simtea mai bine.
Ministrul justitiei l-a revocat din functie pe prim-procurorul general al Romaniei, Marcel Sampetru, singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General si om de incredere al fostului procuror general, Ilie Botos.
Tot duminica, Marcel Miclau, candidatul PSD pentru functia de deputat in Colegiul 10 - Deta, Ciacova, Gataia (judetul Timisoara) - va participa la Liturghie impreuna cu enoriasii Bisericii Ortodoxe din Pustini.
Asa se face ca, desi membri din conducerea PDL Constanta sustineau ca sefia Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta urmeaza sa fie "atribuita" lui Mihai Clocean, iar postul de adjunct lui Dragos Sandru, in continuare director ramane Marcel Nadrag (foto).
google-analytics.com