Cautare

511 de rezultate pentru "gala premiilor vip" (2.75 secunde)
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo.
Voi sustine si eu pe viitor proiectul Gala Celebritatilor romano-americane si voi aduce alaturi de mine si alte staruri americane.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, a fost marcat marti seara de un moment controversat.
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Gala Studentilor Romani din Strainatate va avea loc in data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului in Bucuresti. ... http://gala.lsrs.ro/gala-lsrs/gala-2014/finalisti/. ... Lista de inscriere la Gala este inca deschisa.
Gala Folk You!: ... Dana Andronie) S-a gatat Gala celei de-a X-a editii Folk You! ... In cele doua zile de Gala am uitat de griji si am trait prezentul. ... Florian Pittis a deschis Gala, apoi a urmat Alexandru Andries.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
Vineri, 29 mai 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, va avea loc prima editie a Galei CAESAR, care va avea loc Seara va incepe la ora 17.30 cu o receptie de bun venit si va continua cu Gala CAESAR incepand cu ora 19:00.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini". "Vineri seara, la sala Teatrului Muzical va fi organizata Gala de decernare a premiilor PNL pe anul acesta.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... Gala Bute a fost, practic, primul dosar scos de la sertar", a explicat o sursa a ziarului.
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
Vara anului 1929 devenea martora nasterii legendarului cuplu format de Salvador Dali si Gala (Elena Dimitrievna Diakonova). ... De acum incolo Dali o va considera pe Gala si pe sine ca un tot, semnandu-si tablourile Gala/Dali.
Pe 1 iunie, cei mici vor putea vedea spectacolele Cu Nino in Europa, Eliza, micuta florareasa, Sunetul Muzicii si Gala Scolilor de Balet. Pe 2 iunie sunt programate spectacolele Viata lui Mozart, Mirandolina, Sunetul Muzicii, si Gala Cantus Mundi.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei. ... Acelasi titlu i-a fost conferit si celebrei scriitoare Ileana Vulpescu, absenta din motive obiective la gala.
La Gala Studentilor Romani din Strainatate s-au oferit 9 premii studentilor romani cu rezultate exceptionale, astfel:
Ultima gala la care a participat Iulian a fost una profesionista, "Invincibilii", si s-a desfasurat in Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, cand Viorel Simion si-a aparat cu succes titlul WBC international.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Gala a fost realizata de catre Professional Celebrity, Ambasad'or Events, Green Village, Eurolines si TUI TravelCenter, cea mai complexa retea de agentii de turism din Romania ce ofera o gama variata de servicii precum:
google-analytics.com