Cautare

568 de rezultate pentru "gabriela marga garga" (2.90 secunde)
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Dosarul care le priveste pe Gabriela Mirea si Eleonora Marin, trimis de Serviciul Teritorial Anticoruptie, s-a conexat cu alte patru plangeri care le priveste tot pe acestea.
Gabriela Teodorescu, a declarat ca va lua masuri, însa este foarte dificil, deoarece familiile care trec prin asa ceva nu fac reclamatii.
000 de constanteni vor fi concediati in urmatoarele doua luni, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Gabriela Spataru. ... 935 vor fi concediate in martie si 122 in aprilie", a declarat Gabriela Spataru.
BCR si jurnalista Gabriela Vranceanu-Firea au organizat ieri la Craiova un seminar destinat informarii si educarii financiar-bancare. ... Moderatoarea seminarului, jurnalista Gabriela Vranceanu-Firea, a inceput printr-un indemn catre toti cei prezenti la eveniment:
"Avem aproximativ 1300 de procese, atat pe Legea 19/2000 privind pensiile, cat si pe Legea 189/ 2000 privind pensionarii stramutati din Bulgaria, Basarabia sau Ardealul de Nord", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gabriela Voicu, purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Inpolitics informeaza ca n-a trecut anul si Gabriela Vranceanu Firea a ridicat doliul dupa decesului primului sot, maritandu-se cu primarul din Voluntari, Pandele.
Geanina Gabriela. Si nu imi zice nimeni Gabriela, adica e o remorca in plus. Sugestia mea era sa fie un nume neaos frumos, de exemplu Iorgu.
Pentru noua entitate a fost anuntat si un comitet director, format din Gabriela Firea, Marius Tuca si Serban Barbato.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Acordul cu FMI - "ancora" si credibilitate', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Previziunile apocaliptice nu s-au adeverit: preturile au scazut in Romania fata de anul trecut!", pe care o puteti citi in continuare.
De la Otopeni, campioanele mondiale au plecat la Ministerul Tineretului sI Sportului, acolo unde au fost premiate de catre ministrul Gabriela Szabo. ... In continuare, Gabriela Szabo a aratat:
Gabriela Ioana Gadea (Romania) 09:17,98 200 m spate 1. ... Ariana Gabriela Dodita (Sport Club Municipal Bacau) 02:24,40 50 m fluture 1.
Elisabeta Lipa, Gabriela Szabo, Andreea Raducan si Ivan Patzaichin. ... Gabriela Szabo-atleta olimpica desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca National Arena va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani).
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, am aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. ... Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, invitatii au aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. ... Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
google-analytics.com