Cautare

567 de rezultate pentru "gabriela marga garga" (3.43 secunde)
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Senatoare Gabriela Firea noteaza pe Facebook:
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar este un proiect initiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.
Proiectul legii salarizarii unitare nu este doar diletent, dar nu rezolva problema, ci impiedica punerea in miscare a resurselor si energiilor", arata Andrei Marga, rector al Universitatii Babes-Bolyai, fost ministru al educatiei.
In cadrul ceremoniei de acordare a titlului, Laudatio va fi sustinuta de Andrei Marga, care va prezenta conferinta „Valorile ferme in modernitatea tarzie. ... Dezbaterea Habermas-Ratzinger“, scris de Andrei Marga.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Andrei Marga - ministru al Sanatatii:
Printre cei desemnati pentru aceste portofolii se numara Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Un alt vicepremier, totodata ministrul Educatiei si Cercetarii, este propus Andrei Marga.
Romania nu intentioneaza sa isi retraga ambasada de la Damasc, in conditiile in care aceasta permite legatura cu cetatenii romani din Siria si joaca un rol important in rezolvarea problemelor acestora, a anuntat ministrul de externe Andrei Marga, la finalul reuniunii Consiliului Afaceri Externe (CAE), desfasurata azi la Bruxelles.
Apropierea de copiii de acolo si dorinta de a se fotografia, exact in momentul in care ministrul Andrei Marga sustinea o declaratie, tine de ranchiuna sefului statului. Este un conflict clar intre Traian Basescu si Andrei Marga.
O alta surpriza de proportii este plecarea lui Marga. ... Ea il vizeaza pe Andrei Marga. Eu unul nu inteleg care au fost ratiunile politice pentru o schimbare la varf la Externe.
Ar mai trebui sa comentez numirea lui Andrei Marga ca ambasador in Germania, unde chipurile va face lobby intens pe langa Angela Merkel. De fapt lui Marga i s-a oferit o retragere confortabila.
- Ajuns la conducerea ICR, Andrei Marga isi propune ca institutul care s-a pricopsit cu el ca presedinte "sa produca valori".
Ne bucuram ca suntem un HR Tech Best Practice pentru colegii nostri din EMEA si nu ne oprim aici", spune Marga Radu - Director de Recrutare in cadrul Adecco Romania.
Primul a intrat Andrei Marga, care avea media mai mare in liceu. ... Aveam de ales intre catedra de Socialism Stiintific si catedra de Marxism, pe care a ales-o Marga.
Andrei Marga noteaza: ... - Andrei Marga, diplomat, filosof, profesor universitar - Ladislau Gyemant, profesor universitar dr. - Doina Gradea, membru al Consiliului de administratie al Televiziunii Publice - Varujan Pambuccian, lider grup minoritati Camera Deputatilor - Romeo Couti, jurnalist TVR Cluj, coordonatorul volumului.
Gabriela Voda a participat recent la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... M-am apucat sa pictez din 2008!", ne-a spus Gabriela Vlad, economist de profesie. ... In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
De asemenea, si Gabriela Tataru, reprezentantul Agentiei de Plati si Prestatii Sociale, a confirmat ca functionarii Agentiei s-au alaturat protestatarilor, insa nu au inchis ghiseul. ... Am considerat ca publicul nu este vinovat de problemele noastre, mai ales ca beneficiarii nostri sunt mamele si copiii", a subliniat Gabriela Tataru.
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
google-analytics.com