Cautare

568 de rezultate pentru "gabriela marga garga" (3.29 secunde)
"Basescu s-a comportat ca la gradinita, la summit-ul NATO" Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca "la gradinita", la summit-ul NATO de la Chicago, unde "s-a scalambat" doar pentru a iesi in evidenta in fata presei, in momentul in care ministrul de externe, Andrei Marga, sustinea o declaratie, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
In acest context, toti cei prezenti din partea autoritatilor locale prahovene i-au felicitat pe senatorii PSD Gabriela Firea si Darius Valcov pentru recenta propunere legislativa depusa la Biroul Permanent al Senatului, care priveste modificarea si completarea Legii nr.215/2001 a administratiei publice locale, prin modificarea articolului 65.
O persoana nu va recunoaste ca devine mai apropiata de persoana de sex opus cu care comunica prin mesaje text, deoarece are impresia unei conversatii nevinovate, motiv pentru care situatia poate deveni cu adevarat periculoasa in relatie, declara sexologul Gabriela Marin.
Biografie Gabriela Negreanu. ... Gabriela Negreanu (1947-1995) ar fi implinit anul acesta 70 de ani daca nu ar fi ales sa se sinucida, inca tanara fiind, la mijlocul anilor '90.
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. ... Din dorinta de a trai intr-un oras mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului in care locuieste, scrie Obiectiv Vocea Brailei.
Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei" Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
Gabriela Firea, atac dur la Klaus Iohannis:
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. ... Gabriela Berechet este o personalitate a gastronomiei romanesti, recunoscuta atat pe plan national, cat si international.
Andrei Marga imi e, din contra, simpatic. Totusi, numirea lui Marga la ICR, dupa plecarea lui Patapievici, mi se pare inca o greseala. Am inteles, Marga e intelectual, e de-al nostru, trebuie sa-i gasim ceva, un post de ministru, daca nu ...
Momente tensionate Un moment tensionat la ceremonia de la Cotroceni a fost dupa ce ministrul de Externe, Andrei Marga, a depus juramantul.
Ministerul roman de Externe, Andrei Marga, recomanda Guvernului si Presedintiei expulzarea ambasadorului Siriei la Bucuresti, o masura similara celor luate de aliatii occidentali, in semn de protest fata de masacrul din orasul sirian Houla, informeaza NewsIn.
"Oare este european sa-ti promovezi odrasla agramata in Parlamentul European?" Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat de la sediul USL ca presedintele Basescu nu are niciun merit in integrarea europeana si sub mandatul sau justitia a fost controlata politica, iar coruptia s-a extins.
Novinite prezinta declaratia ministrului roman de externe, Andrei Marga, privind aderarea tarii la spatiul Schengen. ... • Romania nu va adera la Acordul Schengen inainte de decembrie 2012, a anuntat ministrul de externe Andrei Marga, citat de agentia bulgara Telegraph.
Cum sa uiti o femeie - Dan Lungu (Scris de Diana Blaj) Andi si Marga locuiau impreuna de un an si jumatate insa, desi aveau aceeasi profesie, punctele de interes dintre cei doi nu pareau a fi nici pe departe comune.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea. ... Profitand de aceasta slabiciune a presedintelui Dragnea, Gabriela Firea incearca ceea ce nu au reusit Grindeanu, Tudose si Ponta:
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: ... Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect!, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea.
Gabriela Cristea, nesatisfacuta: "Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
google-analytics.com