Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (4.23 secunde)
Printre cei prezenti la discutii a fost si deputatul independent Gabriel Oprea. ... Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
Cu toate ca societatea, al carei administrator este un oarecare Emil Oprea, era cu totul necunoscuta din punctul de vedere al marilor actori ai economiei constantene, Stefan Mihu, directorul AFP Constanta, Stefan Branza, adjunctul acestuia, si sefii de servicii din cadrul aceleiasi institutii - Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu- au semnat fara sa clipeasca fisele de risc pe baza carora patronul Price Steel a reusit sa incaseze de la casieria Fiscului constantean aproape 5 milioane de dolari, bazandu-se si pe o prevedere legislativa extrem de dubioasa care permitea rambursarea TVA-ului aferent exporturilor doar pe baza simplei solicitari scrise si a unor acte doveditoare destul de "subtiri" depuse de exportator, controlul fiscal al veridicitatii acestor exporturi urmand a se realiza ulterior incasarii banilor.
Buzatu a inlocuit in scrisoare numele lui Nicolae Ceausescu cu Mario Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, si numele Elenei Ceausescu cu Dan Mogos, un apropiat al lui Oprea. "S-a instituit un dezgustator si foarte nociv cult al personalitatii", se afirma in scrisoarea catre Mario Oprea.
La dezbateri au participat reprezentantii Guvernului, consilierii Marius Oprea si Stejarel Olaru. ... Imi este teama ca Securitatea a mai castigat o batalie", a declarat, parasind dezbaterile, consilierul guvernamental Marius Oprea. ... Oprea nu a exclus posibilitatea ca Guvernul sa vina cu un nou act normativ in acest domeniu.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
La randul sau, consilierul personal al premierului, Marius Oprea, a declarat in exclusivitate pentru Mediafax ca acest caz este o diversiune a Serviciilor secrete, cu acordul sefului statului. ... Il voi sfatui pe premier sa ceara o expertiza grafologica autorizata, in situatia in care el va aparea", a spus Oprea.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
Oprea Nita, presedintele fondator al acestui partid regreta enorm ziua cand a acceptat ca Anghel sa aiba mana libera in pregatirea alegerilor locale. ... Oprea Nita, presedintele fondator al PNDC spune insa ca ar fi de acord cu o alianta, dar orice fuziune iese din discutie.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Deci, domnule Dan Voiculescu, nici o casa din Romania fara cartea lui Marius Oprea despre Basescu!
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Potrivit trezorierului PSD Gorj, economistul Gabriel Sanda, care este si viceprimarul municipiului Targu Jiu, in contul PSD Gorj se mai afla in prezent suma de 46.000.000 de lei vechi, in conditiile in care Organizatia Judeteana se lauda cu peste 20.000 de membri.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Dupa ce scriitorul Mircea Cartarescu a proclamat epoca Basescu terminata, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca se "indeparteaza" de seful statului, fiindca acesta a sustinut ca Ceausescu ar fi fost un mare presedinte daca ar fi stat doar 10 ani la putere.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Ursescu Gabriel, stud. Calancea Gabriel Departamentul Design: ... Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie:
Surse demne de incredere din interiorul partidului acrediteaza ideea ca pentru sefia organizatiei se bat trei tabere conduse din umbra de senatorul Mario Ovidiu Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, de deputatul Horatiu Buzatu, fost presedinte al organizatiei judetene, si de proaspatul demisionar din functia de subprefect, Ion Groza, fost presedinte al PNL Craiova.
google-analytics.com