Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (3.22 secunde)
Mihaela Popa a intrat in conflict cu senatorul Dumitru Oprea, care, initial, a fost aprobat de filiala drept candidat la Primaria Iasi, dar, ulterior, Popa a anuntat ca se vor face sondaje de opinie.
Acestea sunt beneficiile pe care parlamentarii din PSD si PNL le-au primit de la PD-L pentru a parasi, instigati securistic din umbra, partidele pe listele carora au fost alesi si a se alatura grupului generalului-dezertor Oprea, aflat in slujba lui Traian Basescu, cel care l-a recompensat cu stele fara numar pe umar si cu o functie de ministru.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
Unii lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, intentioneaza sa ceara, luni, in Biroul Permanent National, retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, au declarat pentru Mediafax surse din partid.
Dupa pierderea competitiei interne din PSD, senatorul Cristian Diaconescu se afiliaza grupului de parlamentari independenti, a declarat generalul Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului supranumit "vagonul-restaurant Oprea".
Intrebat daca a fost deranjat de pozitia exprimata de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, Marko a afirmat ca este decizia lui ce atitudine adopta fata de respectarea majoritatii.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin recalculare, cea mai mare parte a pensiilor militare nu va scadea, iar unele chiar vor creste. ... Dimpotriva, unele dintre ele vor creste", a spus ministrul Gabriel Oprea.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Mihai Razvan Ungureanu, sfidat de Gabriel Oprea. ... Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
Fuziunea cu UNPR incinge spiritele in PSD Intentia lui Victor Ponta de a-i aseza pe progresistii lui Gabriel Oprea la masa deciziilor in PSD ii irita la culme pe pesedisti.
Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. ... "Cel mai probabil, UNPR va primi un post de vicepresedinte la nivel national pentru Gabriel Oprea", a declarat un pesedist.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
Octavian STIREANU) Gabriel Oprea este un pacatos. ... Peste toate, Oprea e deja condamnat la ceva care poate fi la fel de cumplit ca privarea de libertate, si anume condamnarea la ignoranta. ... Acolo unde Oprea vede:
UNPR va juca si el pe cartea nationalismului desuet, mai ales gratie figurilor de militari in rezerva din prima linie, in frunte cu deputatul general cu patru stele, Gabriel Oprea si cu generalul care n-a facut armata Ontanu. Intr-un comunicat dat presei, Oprea afirma:
google-analytics.com