Cautare

193 de rezultate pentru "gabi ciuperca" (3.49 secunde)
Ciuperca piciorului, mai frecventa vara In cazul suferinzilor de diabet, aceasta infectie a pielii poate fi o urgenta medicala Ciuperca piciorului, infectie foarte contagioasa, este mai periculoasa in cazul persoanelor suferinde de diabet, ceea ce impune consultarea de urgenta a medicului pentru a preveni complicatiile.
Si atunci se spala foarte bine urechea - de obicei secretia are o culoare alb-cenusie - uneori mai negricioasa - in functie de tipul de ciuperca. ... Solutii de iod folosite local sau chiar badijonaj cu alcool iodat care se face si poate omori ciuperca.
Onicomicoza este o infectie micotica (ciuperca patogena umana) care apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea subiacenta (patul unghial).
Enzimele active derivate din ciuperca Aspergillus Enzimele sunt substante complexe care se afla la baza tuturor functiilor din organism: ... Unele dintre cele mai eficiente enzime naturale sunt cele extrase din ciuperca Aspergillus", explica dr. ... "Toate aceste enzime din ciuperca Aspergillus asigură
Stefan Hotopeleanu a participat recent la Targul International Gaudeamus cu produse pe baza de ganoderma, o ciuperca ale carei beneficii pentru sanatate sunt miraculoase. ... Ganoshi sampon - pe baza de ganoderma (o ciuperca cultivata de mii de ani de asiatici, care detoxifica corpul si al alcalinizeaza).
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Viceprimarul Constantei, social-democratul Gabi Stan (foto), considera ca proximele alegeri pentru Parlamentul Europei nu starnesc un interes deosebit in randul populatiei. ... Europarlamentarele sunt cumva pe planul doi", a apreciat Gabi Stan. ... In privinta Constantei, Gabi Stan a explicat si motivul pentru care organizatia PSD se manifesta atat de calm:
- Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea. ... Gabi Firea a reusit sa polarizeze in jurul ei multi nemultumiti de stilul autocrat de conducere al presedintelui PSD. ... Anul trecut, Gabi Firea era una dintre cele mai infocate sustinatoare ale lui Dragnea.
Fiica lui Gabi Balint a implinit 18 ani. ... Ea este fata lui Gabi Balint (54 de ani) si a fostei sale sotii, Catalina, de care fostul fotbalist s-a despartit in 2004.
La rectificarea bugetara din aceasta luna, Primaria Craiova mai vrea trei miliarde de lei pentru reamenajarea fantanii arteziene din zona Ciuperca. ... Precizam ca in aceasta luna a fost organizata licitatie pentru construirea fantanii arteziene de la Ciuperca, insa aceasta nu a fost adjudecata.
O categorie foarte eficienta de enzime naturale sunt cele derivate din ciuperca Aspergillus. ... Substante active Efectul substantelor active Complex de enzime din ciuperca Aspergillus Aceste enzime cu spectru larg descompun in mod eficient substanțele nutritive:
S-ar putea construi mall-ul pe Stirbei Voda, langa ciuperca daramata? (Sa fim corecti, ciuperca trebuia daramata, deoarece avand trei metri inaltime, daca s-ar fi prabusit accidental ar fi putut lovi pietonii de pe trotuarele aflate la vreo 20 de metri).
Ciufulita, Gabi, Gineta Tamara l-a readus insa pe Julien Ospitalierul la oras, in lumea zgomotoasa, plina de nimfete ce dansau in ritm de Janis Joplin si Rolling Stones.
23:28 Iese Gabi Matei, intra Rusescu, si vedem o modificare surprinzatoare in sistemul Stelei - Chipciu trece fundas dreapta.
Fosta campioana olimpica la atletism Gabi Szabo a afirmat ca a avut o propunere din partea PNL de a candida pentru un post de parlamentar, dar a refuzat-o, pe motiv ca este prea tanara pentru a se gandi la politica.
Plantarea va fi finalizata, dupa cum a aratat viceprimarul Constantei, Gabi Stan, pana la sfarsitul lunii aprilie. ... Este vorba despre aceste parculete mici, unde sunt locuri de joaca pe care vrem sa le amenajam, alaturi de intersectii, aleile mai importante si zonele dintre blocuri", a spus Gabi Stan.
Viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), nu vrea sa fie un "James Bond" precum primarul Radu Mazare, ci i-ar fi placut sa fie fotbalist de talie mondiala. ... ", s-a "plans" Gabi Stan, dar care a dat asigurari "fanelor" ca a trecut deja pe "ierburi si salate".
Dupa doua zile de boala, viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), si-a revenit. ... Si ca povestea sa fie si mai amuzanta, marca Gabi Stan, viceprimarul declara ca suspecteaza mancarea de la hotelul Novotel, de patru stele, din Bucuresti.
Viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), nu poate fi mai prejos decat cel din echipa caruia face parte - Radu Mazare.
O publicatie inventata de Gabi Firea si Mihai Craiu, care a batut toate recordurile posibile.
google-analytics.com