Cautare

61265 de rezultate pentru "furt din genti" (4.52 secunde)
Un copil roman a fost umilit la scoala dupa ce profesoara de etica l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lectie despre furt. Potrivit parintilor copilului, profesoara i-a spus copilului ca el e cel mai indreptatit sa vorbeasca despre subiect deoarece romanii sunt cunoscuti pentru furt
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Politistii de frontiera de la Calafat au depistat ieri-dimineata inca un sofer care incerca sa iasa din tara la volanul unui autoturism furat, un BMW X5.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Aceasta in conditiile in care suntem singurul judet din tara care, la ora actuala, a solutionat cele mai multe dosare de acest gen, iar toti vinovatii au fost trimisi in spatele gratiilor”, a declarat chestorul Traian Jipa.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
La data de 29 august 2010, un barbat de 20 de ani din Bucuresti, angajat al unei societati comerciale, a reclamat faptul ca, in jurul orei 03.15, a primit o comanda telefonica pentru o adresa din str.
Daca doar eliminarea unora pe criteriu de varsta si inlocuirea cu altii mai tineri ar fi facut din Romania o tara europeana, ce simplu ar fi fost. Din pacate, metoda nu functioneaza.
- In noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Negresti, judetul Vaslui, l-au identificat pe M.
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie i-au prins in flagrant pe M.
La data de 30 mai 2011, in jurul orelor 14:10, politisti din cadrul Sectiei 24 au fost sesizati prin Dispeceratul 112, să ... Erie Eroul, unde doua persoane de sex barbatesc au sustras din garajul unui imobil o tabla din aluminiu.
La data de 10 noiembrie 2010, in jurul orei 07.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie i-au prins in flagrant pe B. ... IONUT de 20 de ani, ambii din jud.
La sfarsitul anului 2010, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din Sectorul 6, au documentat activitatea infractionala a unei grupari din care faceau parte D. ... Marian de 27 de ani, toti din Bucuresti, specializata in spargerea de locuinte.
La data de 23 martie 2011, in jurul orei 19:31, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie, sa se deplaseze la un magazin situat intr-un complex comercial din sectorul 4, unde au depistat-o pe o minora de 15 ani din Bucuresti, care a sustras din magazin mai multe articole de imbracaminte, in valoare de 400 lei.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutand despre asta cu "toata lumea".
In noul SF, din cate am informatii, se face o economie consistenta fata de pretul initial, si se va ajunge undeva la 2 miliarde de euro, astfel incat pretul sa fie acceptabil pentru o finantare sigura", a spus Filipescu, intr-o conferinta de presa.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi.
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
google-analytics.com