Cautare

61223 de rezultate pentru "furt din genti" (4.79 secunde)
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
In "cel mai sigur oras din Romania", asa cum numea Craiova primarul Antonie Solomon, in noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, unui barbat din cartierul Valea Rosie i-au disparut doua cauciucuri de la masina.
La data de 15 februarie 2011, in jurul orei 09.00, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant au observat in zona Sos. Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti.
La data de 25 august 2010, in urma unei perchezitii domiciliare, politisti din cadrul Sectiei 10 Politie l-au depistat pe C.
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
saluri de lana, genti din piele. Anul acesta am adus si accesorii noi, coliere din rasini, os si corn! Ponchourile din lana s-au dat foarte bine la acest targ!
bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum portofele din piele - la 70 RON si la 100 RON, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este prezent zilele acestea la targul mesterilor populari si al produselor traditionale din Parcul Cismigiu cu piele tabacita si confectii din piele. "Am adus obiecte din piele precum:
portofele mici din piele - la 15 RON, 1 bucata (portofel din piele) - 35 RON, doua bucati - 60 RON si trei bucati - 80 RON, saluri din casmir:
Creatiile din piele de vitel ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
Cristina Batlan are 37 de ani si este Directorul de Creatie si unul dintre actionarii producatorului local de pantofi, genti si accesorii Musette. ... In prezent, Musette detine doua fabrici, unde produce circa 40.000 de perechi de pantofi si 25.000 de genti per colectie.
La Sala Dalles, in cadrul expozitiei de Valentine‘s Day, doua tinere voluntare au fost prezente la un stand intitulat Atelierul de panza, cu genti create din bumbac natural importat din Moldova. ... Multe dintre materialele folosite la aceste genti sunt de la Ikea.
bluze si fuste din bumbac si matase si genti hand-made pentru toate gusturile (intre sport si elegant). Fustele create de ea costa intre 60 - 90 RON, bluzele intre 40 - 60 RON si gentile intre 80 - 90 RON.
Evenimentul s-a desfasurat in magazinul Samsonite din Baneasa Shopping City, iar vedetele, jurnalistii si bloggerii au fost primii care au pasit cu dreptul intr-o noua aventura marca Samsonite. ... Samsonite este singurul brand de lux prezent in 15 orase din Romania, avand peste 25 de magazine.
google-analytics.com