Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (6.53 secunde)
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase.
Festivalul Cerbul de Aur a inceput in forta. Prima seara a Concursului din cadrul festivalului a adus TVR 1 in pozitia de lider, conform datelor furnizate de GfK Romania si prelucrate de Colectivul Analiza si Cercetare al TVR.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a luat medalia de aur la CE Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatul European de Canotaj de la Sevilla.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
La data de 10.02.2011, in baza unei autorizatii emise de catre Judecatoria Sectorului 3, politisti din cadrul Sectorului 3 Politie - Serviciul Investigare a Fraudelor au efectuat o perchezitie la sediul unei societati comerciale din sectorul 3, unde au gasit 18 Kg.
TITI AUR - A debutat in Raliul Brasovului, in 1986, pe o Dacia 1300 - A castigat 51 de raliuri - A castigat de 8 ori (record) titlul de Campion National al Romaniei:
Partidul AUR a provocat din nou violente la un protest organizat la Parlament - participantii s-au batut cu jandarmii si au incercat sa forteze intrarea, indemnati de organizatorii manifestatiei.
La data de 14 septembrie 2010, ora 16.00, la sediul Sectiei 22 Politie s-a prezentat o femeie de 54 de ani din Bucuresti care a sesizat faptul ca in jurul orelor 15.35 - 15.40, in timp ce se deplasa pe strada Brasov, sector 6, in fata unui bloc, un individ necunoscut ce a venit din fata i-a smuls de la gat un lantisor din aur cu cruciulita, fugind spre strada Valea Florilor.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. ... "PNL, in loc sa fie motorul unificarii de dreapta, este in deriva si pierde din credibilitate.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com