Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (2.94 secunde)
Tara care a castigat cele mai multe medalii in primele trei zile la Rio Romania nu a castigat inca nicio medalie la Jocurile Olimpicede la Rio de Janeiro.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie!
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
Pestisorul de aur Vom momi cativa pestisori din ocean. ... Daca oceanul e prea departe si ne va obosi curand genunchiul drept sau stang, vom gasi un rau pe aproape in care sa se anunte dar si precis ca pescuitul in apa nu-i deloc interzis.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Titi Aur, reguli in trafic. ... Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile unor reputati analisti politici privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. Mugur Ciuvica este sceptic in privinta motiuniidar si a suspendarii, majoritatea parlamentara fiind relativ omogena.
La data de 04 august 2010, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie i-au identificat si prins pe P. Gabriel de 22 de ani si C.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. Marcel de 22 de ani si S.
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 12:00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, l-au prins in flagrant la intersectia str. ... Gigel de 26 de ani, din jud.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
google-analytics.com