Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (2.60 secunde)
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. ... Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Guvernul a decis sa aloce 600.000 lei pentru dublarea premiilor acordate lotului feminin de gimnastica al Romaniei, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, informeaza Mediafax.Suma va fi repartizata gimnastelor, in functie de medaliile obtinute, si antrenorilor acestora.Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.Rezultatele au fost urmatoarele:
Imnul de campanie al PD-L, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy. ... Tine cu tine", melodia este inceputa de Copilul de Aur, care canta "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi".
Sorin Rosca Stanescu) De ce a devenit aurul din Apuseni ochiul diavolului? De ce o afacere, fie ea si cu aur, a incins spiritele atat de mult incat a provocat trei fenomene rarisime?
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Dupa ce a lansat ieri in premiera replica dupa moneda dacica de tip “koson“, Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mai avea in acest an alte trei emisiuni numismatice legate de anul 2005.
Cand vine vorba de animale, cei mai multi vanatorii nu-si aleg tinta la intamplare, ci numai daca ea poate fi premiata cu un trofeu. Peste 90% dintre ursii vanatia anul trecut, au fost exemplare din categoria trofeelor medaliate cu aur.
Patronatul Bijutierilor din Romania solicita autoritatilor sa elimine accizele la bijuteriile din aur, pentru eliminarea contrabandei din domeniu, fenomen care ar prejudicia bugetul de stat cu 20-30 de milioane de euro, prin neplata TVA.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Inventatorii romani nu s-au dezis nici in acest an de acest renume. Colectia de premii a fost completata in 2010 cu peste 55 de medalii obtinute la targurile de stiinta si tehnologie din toata lumea.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint! Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate.
Cei mai mici dintre practicantii atletismului de la LPS "Petrache Triscu" ... Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
CATALINA PONOR, la final de cariera: "Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Atac DUR al lui Mutu la Generatia de Aur! ... Atunci jucau fotbalisti SMECHERI, nu astia!" Mutu a oferit un interviu in Prosport in care a vorbit in termeni duri despre comparatia cu Generatia de Aur si despre cei care pretind ca au facut parte din ea.
Clasamentul pe medalii dupa 5 zile de concurs Miercuri, 12 februarie, la Olimpiada de iarna de la Soci s-au acordat 6 titluri olimpice. In prima finala a zilei, cea de coborare in concursul feminin la schi alpin, s-a inregistrat primul caz de egalitate intre doi sportivi pe primul loc.
a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia: noua medalii, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz, obiectivul fiind de castigare a trei-patru medalii.
Copilele de aur ale handbalului romanesc. "Ne traim visul cu ochii" Cu doi antrenori, Aurelian Rosca si Aurelian Kozma, care au facut voluntariat, Romania a castigat medaliile de aur la Campionatul Mondial Under 18 care a avut loc in Macedonia.
Cunoscutul campion de automobilism Titi Aur a postat pe Facebook o fotografie, cu un text de sustinere a lui Victor Ponta. 'Este un tanar ambitios, cu un suflet de om bun, care cunoaste si respecta regulile si se comporta in tot ce face ca un adevarat sportiv de performanta.
google-analytics.com