Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.25 secunde)
In alta ordine de idei, premierul Tariceanu nu a putut scapa ocazia de a-l a€žatingea€ din nou pe Traian Basescu, declarand ca gestul acestuia, de a lua cu forta telefonul ziaristei de la Antena 1 este furt in toata regula.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
Gabriel este principalul suspect al infractiunii de furt comisa la data de 20.07.2010, dintr-o locuinta din sectorul 4, de unde a sustras cabluri electrice si bauturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de 100 lei.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie cu cea in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, urmand sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, cu propunerea de arestare preventiva, in prezent fiind desfasurate activitati in vederea depistarii lui I.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 19 Politie cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Gigel in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu Z. Carmen in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 7 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu B.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 22 Politie cu cei in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 in vederea formularii propunerii de arestare.
Cu ocazia cercetarilor si verificarilor efectuate de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie s-a stabilit in sarcina celor patru comiterea mai multe infractiuni de furt calificat, dupa cum urmeaza:
M., doua infractiuni de furt calificat, iar pentru M. ... BOGDAN in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, iar fata de T.
STEFAN de 24 de ani, ambii din judetul Brasov, ca fiind suspecti de savarsirea infractiunilor de furt calificat, dupa cum urmeaza: ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 4 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei doi in stare de arest, in alta cauza.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 4 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt calificat si furt calificat, cu V. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 8, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu S.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, respectiv complicitate la infractiunea de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu T. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 23, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate.
Florina in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. ... Ionela de 31 de ani, ambele din Bucuresti, pentru savarsirirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu.
google-analytics.com