Cautare

3281 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (8.84 secunde)
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Galatenii care apeleaza la creditul auto pentru achizitionarea unui autoturism de circa 10.000 de euro trebuie sa plateasca lunar sume de pana la 630 de lei.
Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat, vineri, ca, in 25-28 iunie, Comisia de Petitii a PE se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto la nivelul Legislativului, ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR.
Ministerul Finantelor a publicat, luni, pe site-ul sau, si normele metodologice privind restituirea diferentelor la taxa auto.
Dealerul ceh de masini rulate AAA Auto vrea sa vanda 49% din subsidiara din Romania unei companii auto locale, pentru a obtine stocuri de masini second-hand de buna calitate, cu istoric cunoscut, aceasta fiind principala dificultate intampinata de firma ceha in Romania.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu U. ... Popa Petre, sectorul 2, un laptop. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 8, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Greu in prefectura ii este si vecinului sau de cabinet, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu. ... Satisfactii materiale nu are nici Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, iar lui Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, nu i-ar strica o marire de salariu.
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
GABRIEL de 26 de ani, conducator auto, J. ... DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N. ION in stare de libertate sub aspectul infractiunii de complicitate la furt calificat.
MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L. ... Mihai de 34 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care avea asupra sa un set de chei auto si un radiocasetofon a carui provenienta nu a putut s-o justifice.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere si pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
CONSTANTIN de 28 de ani, din Bucuresti, care, in noaptea de 09/10.02.2011, prin spargerea geamului portierei dreapta fata, a sustras un radiocasetofon auto dintr-un autoturism marca OPEL AGILA ce se afla parcat pe Aleea Circului din sectorul 2.
Mihai care a sustras 2 stalpi din metal de blocare acces auto pe trotuar. Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 17, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu L. ... Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiuni de furt calificat, cu minorul incredintat familiei.
Pentru inceput, vreau sa va spun ca am avut privilegiul sa fac parte din industria auto timp de 39 de ani si am avut oportunitatea sa locuiesc in cinci tari.
Una dintre societatile aflate pe lista neagra a datornicilor este SC IND BAVARIA SRL - cu o restanta de 131 de milioane de lei vechi, in contul taxei auto si al impozitului pe cladiri si terenuri.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a multumit presedintelui Traian Basescu pentru ca este prezent la ceremonia de preluare a Automobile Craiova de catre Ford, apreciind ca acesta a inteles astfel, in final, ca taxa auto este utila si nu reprezinta o ambitie personala.
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
google-analytics.com