Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.14 secunde)
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. ... 2007 va fi anul completei liberalizari in asigurarile auto. ... In acelasi timp insa piata asigurarilor auto din Romania continua sa fie marcata de anomalii.
Batalia dintre credit si leasing auto se poate observa si la Salonul International de Automobile Bucuresti, care se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero Baneasa. ... BCR Leasing, Finansbank, Piraeus Bank, Porsche Bank si Porsche Leasing au lansat cu ocazia targului oferte promotionale de finantare auto.
Scumpirile sunt insa justificate, in opinia reprezentantilor scolilor auto constantene, avand in vedere investitiile de mii de euro pe care vor fi nevoiti sa le faca pentru a respecta standardele europene impuse.
Asa cum va mai informam, la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto, eveniment organizat de  Media XPRIMM, companiile de asigurari si-au exprimat ingrijorarea fata de ritmul de crestere a daunelor pe acest segment, fapt care conduce la inregistrarea de pierderi in sistem.
Sumele colectate din taxa auto vor fi folosite pentru programe de protectie a mediului, precum casarea masinilor vechi, cu o prima majorata de la 3.000 de lei la 4.000 de lei, impadurirea terenurilor degradate si realizarea de spatii verzi.
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment. Fiat va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american.
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Doar 15% dintre doljenii care au cerut la Fisc restituirea taxei auto au dreptul sa-si primeasca banii inapoi.
promotor.ro/ Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansarile Editia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunta una destul de bogata in lansari de modele noi. Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia.
un advertiser din domeniul auto doreste sa apara cu o campanie de bannere pe Internet. ... Difuzia mesajului in target este maxima, deoarece practic orice utilizator al retelei, indiferent de afinitatea pentru domeniul auto, are aceeasi sansa de a vedea bannerul campaniei.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Cum la capitolul inventivitate in materie de furt calificat romanii sunt campioni detasati, in ultimul timp acestia au descoperit o noua gaselnita prin care se pot imbogati rapid si sigur:
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
Vanzarile de automobile in China le-au depasit luna trecuta pe cele din Statele Unite pentru prima data in istorie, China apropiindu-se vertiginos de statutul de cea mai mare piata auto din lume.
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare. ... Solutia cea mai la indemana pentru achizitionarea unui autoturism nou este creditul auto, care se poate intinde si pana la 10 ani.
google-analytics.com