Cautare

3281 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.02 secunde)
De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Asa a ajuns Dacia, dintr-o masina proasta si urata sa fie acum a sasea putere europeana in domeniul auto.
Aceasta, desi potrivit unor date prezentate de Politia Rutiera numarul accidentelor auto cauzate de viteza neadaptata la conditiile de trafic si de cea neregulamentara (excesiva) a scazut de cand s-a dat voie la utilizarea detectoarelor radar.
Ministrul a purtat marti discutii cu reprezentantii Comisiei Europene pe marginea taxei auto, la o saptamâna dupa ce o delegatie româna a prezentat modificarile aduse taxei auto reprezentantilor Directiei Generale pentru Taxe si Uniune Vamala.
Daca acesta este mai mare decât cel considerat standard, taxa auto scade. ... Numai ca diferenta de bani se poate recupera doar scotând alti bani din buzunar pentru achitarea evaluarii masinii, operatiune denumita „determinarea deprecierii autovehicului rulat“, pe care o face Registrul Auto Român (RAR).
Solutia pentru mentinerea profitului si a marginilor operationale in afacerile cu masini este cresterea preturilor la serviciile post-vanzare, pe care companiile auto vor pune accent tot mai mult, in conditiile in care piata auto se apropie de stagnare, a declarat pentru Mediafax vicepresedintele APIA Brent Valmar."Marginile operationale sunt in scadere, nu numai la noi (Porsche Romania - n.r.), ci la toti jucatorii din piata.
Mai multi instructori auto au iesit ieri, 25 iunie a. ... , in strada pentru a protesta fata de decizia luata de Ministerul Transporturilor, care ii lasa fara munca pe instructorii auto independenti.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. ... TAXA AUTO • Nici controversata taxa de poluare nu a ramas nemodificata. Astfel, incepand cu acest an, Guvernul a decis sa majoreze taxa auto, in incercarea de a stopa intrarea in Romania a unui numar prea mare de masini second hand.
Pe piata auto autohtona s-au vandut mai putine masini ca in Luxemburg. ... Chiar daca a inregistrat o crestere de 9,8% in primele trei luni, piata auto romaneasca ramane mult in urma unor piete pe care, in anii trecuti, le depasea constant.
Astfel, cu toate ca un conducator auto a cheltuit cel putin 1.000 de lei anul trecut pentru a achizitiona un set de anvelope de iarna, acesta este obligat, prin lege, de la 1 noiembrie 2011, sa cumpere un alt set in cazul in care va rula pe un drum acoperit cu gheata, zapada sau polei.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Auto Schunn Magazine informeaza: ... Miscati de exemplul ei, am creat editia de primavara a revistei Auto Schunn Magazin, pentru a omagia toate femeile care prin pasiunea lor fac lumea mai buna.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
Recomandam conducatorilor auto: ... Multumim tuturor conducatorilor auto pentru intelegere si ii rugam sa respecte recomandarile de mai sus. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei • P-ta. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei • Sos.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE EST A CAPITALEI • Sos.
Secretele rovinietei auto: ... Cel mai facil mod de a cumpara o rovinieta astfel incat sa nu mai stai la cozi este sa o cumperi online prin aplicatia AUTO.RO disponibila pe ANDROID si iOS. ... https://m.auto.ro/rovinieta Cum verific daca am rovinieta valabila?
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
google-analytics.com