Cautare

251 de rezultate pentru "funeriu diplome spiru haret" (3.47 secunde)
Daniel Funeriu, propus pentru portofoliul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Sportului, a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare, cu 21 de voturi "impotriva", 15 "pentru" si doua abtineri.
Sindicalistii au adus la protest manechine negre pe care erau scrise numele premierului Emil Boc si ai ministrilor Udrea, Funeriu, Seitan, Berceanu sau Vladescu, dupa care le-au sfasiat si incendiat.
Ruta profesionala trebuie sa fie o ruta a succesului in viata‘, a explicat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri in care s-a adoptat proiectul de lege.
Ultima strigare ii apartine ministrului educatiei, Daniel Funeriu. Intr-un interviu pentru Blogary.ro, Funeriu a marit suspansul, raspunzand eliptic la intrebarea despre sansele unui nou partid:
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely. ... Ce influenta ar putea avea ministrul Sanatatii, Cseke Attila, sau cel al Educatiei, Daniel Funeriu, in turism?
Este in regula ca Funeriu sau Turcan sa fie in conducerea ICR in timp ce scriitori sunt ignorati?
Ponta l-a acuzat pe Daniel Funeriu ca a facut jocurile presedintelui si a trimis "o anonima" la revista Nature. ... Funeriu e sursa anonima", a adaugat premierul.
Videanu e coleg de partid cu el insusi, cu Boc, Eba, Funeriu, Oltean si alte fapturi miraculoase.
Executivul a prezentat lista chiriasilor RAAPPS Guvernul a prezentat lista chiriasilor RAAPPS, printre care figureaza Daniel Funeriu, Gabriel Cotabita, Ion Tiriac, Adrian Severin, Gelu Voican. ... De locuinte de protocol decontate beneficiaza consilierul si prezidential Daniel Funeriu sau presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean.
La numar egal de elevi care obtin diploma de Bacalaureat procentul va fi mai mare", a explicat fostul ministru al Educatiei si actualul consilier prezidential Daniel Funeriu, cel care, in 2011, a introdus camerele de supraveghere la Bac.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Letitia Dobranici este medic primar psihiatru in cadrul spitalului CF2 din Bucuresti si lector universitar la Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Spiru Haret.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" au fost prezenti la Parlament, unde au distribuit 270 de scrisori nominalizate pentru deputatii si senatorii Puterii, in care le-au solicitat acestora sa nu voteze bugetul invatamantului propus de Guvern.
Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", a declarat ca aceasta decizie este un prim pas, dar nu este singurul punct care trebuie rezolvat pentru imbunatatirea educatiei romanesti.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu. Acesta s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Spiru Haret".
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
google-analytics.com