Cautare

251 de rezultate pentru "funeriu diplome spiru haret" (3.33 secunde)
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
"Observam acum ca printr-o ordonanta promovata de Minstrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, institutiile deconcentrate ale Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret vor avea dreptul sa inchirieze sau sa concesioneze fara restrictii bazele materiale pe care le detin fara ca viitorul chirias sau concesionar sa fie obligat sa nu schimbe domeniul de activitate al respectivelor baze.
Gestul de a aduce in emisiune un manechin a fost raspunsul Antenei 3 la decizia PDL de a boicota emisiunile postului care l-a acuzat pe ministrul Funeriu ca si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Finantelor Varujan Vosganian au fost reclamati la Parchetul instantei supreme de Federatia sindicala "Spiru Haret", care ii acuza pe demnitari ca ar fi prezentat date false in Camera Deputatilor cand s-a discutat legea salarizarii din invatamant.
Referitor la posibilitatea ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa demisioneze din functie, ca urmare a scandalului legat de Universitatea "Spiru Haret", Vanghelie a precizat ca aceasta este "o gluma". ... Sunt unii care au interese la Spiru Haret.
Unul din zecile de standuri ale CONTEX 2007 apartine Grupului Scolar de Arte si Meserii al Cooperatiei Mestesugaresti "Spiru Haret" (UCECOM). ... Este un mod de ne face cunoscuti si de a-i introduce pe elevi pe piata muncii", a declarat Lavinia Diaconu, directoarea adjuncta a Grupului Scolar "Spiru Haret".
Cele doua, alaturi de statuile lui Gheorghe Lazar si Spiru Haret, se afla pe lista monumentelor istorice din Bucuresti (sunt monumente de clasa A).
Drept care, pentru indulcirea esecului, le-a povestit celorlalti ca noi doi am invatat, in ani diferiti, e drept, la acelasi liceu, "Spiru Haret", si ca l-a iubit foarte mult pe unchiul meu, George Serban, profesorul sau de romana.
Drept care, pentru indulcirea esecului, le-a povestit celorlalti ca noi doi am invatat, in ani diferiti, e drept, la acelasi liceu, "Spiru Haret", si ca l-a iubit foarte mult pe unchiul meu, George Serban, profesorul sau de romana.
La Liceul "Spiru Haret" din Bucuresti, unde am invatat sapte ani, trebuind, din cauza razboiului, sa ma mut pentru ultima clasa la Fagaras, am beneficiat, pe baza de concurs, de una din cele cinci burse asigurate de parintii elevilor, "Spiru Haret" fiind pe atunci un liceu preferat de "inalta societate bucuresteana".
Profesorii si oamenii de cultura, premiati la zi de sarbatoare Craiova, vechiul scaun al Olteniei, s-a distins intotdeauna ca un centru cultural, spiritual, economic, astfel ca si astazi numele sau este rostit cu drag de cei care prin munca lor au reusit sa-l duca mai departe pe plan national si international si care sunt rasplatiti cu diplome de excelenta si onoare.
Cu sacrificiul lui Boagiu, Funeriu si Barbu, Elena Udrea a pierdut sansa unui nou mandat in guvern. ... In urma negocierilor, liderii PDL au stabilit ca Anca Boagiu, Daniel Funeriu si Sulfina Barbu sa-si mențina portofoliile.
Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a anuntat ca Executivul a aprobat nota ce va permite construirea, la Magurele, in judetul Ilfov, a celui mai mare laser din lume, proiect ce va impulsiona considerabil cercetarea romaneasca.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
La fel, sa sustii un distrugator al educatiei din Romania ca Funeriu inseamna sa maculezi numele liberalului Spiru Haret, institu(i)torul educatiei pentru toti.
Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. ... Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.
Autoritatea care elibereaza documentul de recunoastere a unei astfel de diplome este insa diferita in functie de profesie. De exemplu, in domeniul medical, statul italian recunoaste anumite profesii sanitare in baza unei diplome de studii pentru desfasurarea activitatilor de profilaxie, diagnoza, ingrijire si reabilitare.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
google-analytics.com