Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (2.58 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Liderii PNL-PD au prezentat ieri, intr-o intalnire cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, oferta de guvernare a Aliantei D.A. in domeniul mediului de afaceri.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Victor Bostinaru, secretar executiv al PSD responsabil cu relatiile internationale, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
google-analytics.com