Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (2.97 secunde)
Dar este important ca oamenii sa stie ca, pe langa o alimentatie sanatoasa, pentru reducerea riscului de dementa mai sunt necesare exercitiile fizice zilnice si renuntarea la fumat, explica in Daily Mail dr Clare Walton, directoarea a Alzheimer's Society din Marea Britanie.
- renuntarea totala la fumat si la excesuri de bauturi tari; - normalizarea greutatii corporale; - evitarea constipatiei cronice; - aplicarea unei riguroase igiene locale prin spalare cu apa si sapun la intervale cat mai scurte, respectand astfel regulile de asepsie si antisepsie;
- renuntarea totala la fumat si la excesuri de bauturi tari; - normalizarea greutatii corporale; - evitarea constipatiei cronice; - aplicarea unei riguroase igiene locale prin spalare cu apa si sapun la intervale cat mai scurte, respectand astfel regulile de asepsie si antisepsie;
Renuntarea la fumat, alaturi de un stil de viata activ si de o alimentatie sanatoasa, reprezinta primii pasi in aceasta lupta.
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
Asa te lasi de fumat in 6 ore! Nu conteaza daca fumezi de 40 de ani sau de o luna Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, Easyway to stop smoking (In sfarsit, nefumator).
Ma refer, desigur, la faptul ca asa numita lege anti-fumat a fost pusa in aplicare la jumatatea lunii martie a acestui an, dar se afla deja in curs de analiza si dezbatere spre aprobare amendamente de schimbare a acestei legi.
Pentru ca ai renuntat la cateva tigari si ai ales sanatatea, Profi te rasplateste cu un mar sanatos! Efectele fumatului:
Sfaturi utile pentru pacientii cu astm - evitati factorii de risc - renuntati la animalele de companie - lasati-va de fumat, daca membrii familiei fumeaza, rugati-i sa nu o faca in casa- - nu folositi deodorante puternice:
Renuntati la fumat, la consumul de alcool in exces, la grasimi si prajeli. Alcalinizati hrana cu legume si fructe in stare cruda, consumati ceaiuri din plante, sucuri naturale, apa pura.
- Inainte, daca vroiai sa urci la Babele din Bucegi urcai cu picioarele, iar acum urci cu masina sau cu telefericul. Stilul de mancare s-a schimbat in totalitate, exista sedentarism, fumat, alcool, remarca prof. dr. Nicolae Hancu.
Renuntand la fumat, vei beneficia de o crestere drastica a performantelor sistemului cardiovascular si inca foarte repede, la cateva saptamani dupa renuntarea la acest viciu.
Dar trebuie sa recunosc si faptul ca lu' Hillary i-a lipsit cu desavarsire trabucul fumat la rece. Pe urma am inceput sa ma framant si mi-a cam pierit zambetul tamp produs de gandul trabucului, pentru ca mi-am pus intrebari serioase si capitale de-a dreptul, cum ar fi:
Incercati sa renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite. In cariera s-ar putea sa va surada o sansa cu care nu va veti mai intalni prea curand, asa ca ar fi bine sa profitati imediat.
- Dar, folosite corect, in combinatie cu o dieta bogata in fructe si legume, cu exercitii fizice si renuntarea la fumat, suplimentele antioxidante pot juca un rol important in mentinerea unei sanatati perfecte.
Va asteptam sa descifram impreuna expozitia De la nicotina la arta, eveniment dedicat unei vieti mai sanatoase, fara fumat, ce va avea loc in Pasajul statiei de metrou de la Universitate, intre orele 12.00 si 12.45.
- Renuntarea la fumat; - Verificarea protezei dentare; montarea gresita a protezei poate provoca inghitirea de aer suplimentar in timpul consumarii de lichide / alimente.
In plus, renunțarea la fumat, alcool si alte obiceiuri imbunatateste rapid zona de sub ochi. Seara, inainte de culcare, foloseste ulei de migdale sau de masline pentru a hidrata fata si a pastra elasticitatea pielii.
Toxinele eliberate in organism prin fumat incetinesc refacerea organismului si distrug depozitele de vitamina C si antioxidanti, atat de folositori in lupta cu raceala!
S-a lasat de fumat, pentru ca medicii au avertizat-o ca, daca mai pateste ceva, nu vor mai avea de unde sa taie din stomac.
google-analytics.com