Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (3.09 secunde)
Exista psihologii care sustin ca efectul asupra sanatatii mintale a populatiei va fi devastator pentru ca oamenii ar putea sa faca o obsesie cu ideea boliilor provocate de tutun.De la 1 Ianuarie 2009, avertismentele vor fi tiparite si pe ambalajele celorlalte produse din tutun, cu excetia trabucurilor ambalate la bucata.Conform statisticilor, in fiecare minut, 6 oameni mor, in lume, din cauza tutunului si situatia s-ar putea inrautati pe parcurs din cauza faptului ca tinerii se apuca de fumat de la varste din ce in ce mai fragede.
furnizarea gratuita de servicii de consiliere si de medicamente catre cetatenii care doresc sa renunte la fumat. In acest scop, mai precizeaza Ministerul Sanatatii, au fost pregatiti peste 50 doctori si psihologi, din 25 de judete ale tarii.
Proiectul prevede o crestere treptata, pana in 2014, a nivelurilor europene minime de taxare a tigaretelor si a tutunului de fumat taiat fin.
Eu nu am fumat, altele mai fumau, stateam la soare in curte cand aveam pauza si povesteam vrute si nevrute.
1) Prima motivatie care era invocata pana acum - si pe care, in cazul Hidroelectrica, de data asta femeistul a decis sa nu ne-o mai dea la fumat - era bunul management.
M-am nascut in 1980, am vorbit la 4 ani, am citit la 5 si am fumat la 6. Mi-am petrecut copilaria in Arges, la cativa kilometri de Silistea Gumesti a lui Marin Preda.
Consecvente convingerilor lor, in prima parte a acestui an magazinele PROFI au incheiat un parteneriat cu Fundatia CardioPrevent pentru conceperea si desfasurarea programului PROFI iubeste sanatatea. Adresat intr-o prima faza angajatilor companiei, programul are ca scop principal sa-i determine pe acestia sa renunte la fumat.
Niciun secund nu mi-a spus ca ar fi fost la cabina sau ca ar fi fumat. - Am deja primul 11 conturat si, in functie si de antrenamentul oficial, in noaptea asta vom lua si decizia finala.
• Prin renuntarea la fumat si alcool (sau maxim 250 ml vin/zi) Autoexaminarea 70% dintre cazurile de cancer mamar sunt descoperite prin autoexaminare.
Devii dependent, ca de fumat. Si mai e o si o latura normala. Trebuie sa le contii pe toate trei astea.
S-a lasat si de fumat, dar acum pufaie dintr-un trabuc, asa, de estetica. N-are nici lant de aur gros, la gat, si nici ghiuluri pe degete.
Poate renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite. Lasati regretele pentru ca o binecuvantare neasteptata va sosi in viata dumneavoastra, duminica.
Datele se refera la femei nascute incepand cu anul 1982, (cand au inceput sa fie inregistrate si informatiile referitoare la fumat) si care au născut cel putin un copil.
Eu nu am fumat niciodata, dar, din nefericire, aceasta boala necrutatoare - cancerul - nu m-a ocolit. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a redat viata, ca mi-a oferit sansa de a fi in continuare impreuna cu familia si de a sta, astazi, in fata dumneavoastra.
alti factori favorizanti sunt reprezentati de fumat, alcoolism, unele medicamente antidepresive, antialergice si pentru tratarea racelii; infectii vaginale; dusurile intravaginale ;
Renunta la vicii Renunta definitiv la droguri, alcool sau fumat si evita fumul de tigara. Fumatul regulat scade fertilitatea si dauneaza fatului.
In al doilea rand am reusit sa ma las de fumat (cu ajutorul life coacher - ul nostru) si datorita programului de antrenament de la sala.
Am renuntat la fumat, la baut alcool si cafea si chiar si la femei, ce sa mai, am devenit un calugar."
Desi in lume mor in fiecare an peste 17.3 milioane de oameni ca urmare a acestor boli, 80% din aceste morti premature ar putea fi evitate renuntand la fumat, mancand sanatos si practicand sport.
renuntarea la fumat si consumul moderat de alcool; evitarea sedentarismului, tratarea diabetului zaharat. In primul rand, ar trebui sa se puna accent pe medicina de preventie, dar acest lucru pare sa nu fie luat in serios de catre potentialii pacienti.
google-analytics.com