Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (3.20 secunde)
Societatea Romana de Pneumologie si Centrul National pentru Renuntarea la Fumat din cadrul Institutului National de Pneumologie "Prof. ... Cancerul pulmonar este cel mai frecvent neoplasm provocat de fumat, constituind prima cauza de mortalitate prin cancer in lume (17% dintre neoplasme la barbati si 12% la femei).
Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. ... Diagnosticarea cancerului pulmonar este dificila, deoarece simptomele lui pot fi confundate cu cele ale unei raceli persistente sau cu tusea cauzata de fumat.
Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti de fumat. ... Diagnosticarea cancerului pulmonar este dificila, deoarece simptomele lui pot fi confundate cu cele ale unei raceli persistente sau cu tusea cauzata de fumat.
In tara noastra, se deruleaza programul national "Stop Fumat", coordonat de Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si vine in sprijinul persoanelor doritoare sa scape de acest viciu.
Deci, bunicul dumneavoastra a fumat, mama nu a fumat, dumneavoastra nu fumati, dar impactul fumatului bunicului se transmite si la dumneavoastra prin modificarile epigenetice.
Doctorul Magdalena Ciobanu, coordonatorul programului national Stop fumat, expert pentru controlul tutunului in cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, considera extrem de periculoase tigarile cu arome, in special cu aroma de mentol.
Un nou studiu demonstreaza ca alaptatul contribuie la renuntarea definitiva la fumat. ... Potrivit studiului, 70% dintre femeile care au renuntat la fumat in timpul sarcinii au revenit la acest viciu la un an dupa ce au nascut;
Temporar, nicotina atenueaza simptomele de anxietate, de depresie, precum si sindromul deficitului de atentie, iar acest lucru ar putea explica de ce persoanele cu tulburarile mentionate se apuca serios de fumat.
Programul a cuprins antrenamente sportive, nutritie, consiliere anti-fumat si alte activitati sanatoase.
Alaturi de cancerul pulmonar, cancerele faringolaringiene si alte forme de cancer sunt provocate de fumat. ... intreaga locuinta a fumatorilor este impregnata cu particule de tutun din care substantele toxice sunt eliberate constant afectand pe toti membrii familiei (fumatul inconstient sau asa numit fumat la mana a treia).
Un semn ca seful statului se simte bine este si faptul ca astazi a fumat, dar nu oficial, s-au amuzat medicii.
El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
Nu am neaparat o problema cu cei care mai fumeaza prin clasa a X-a, a XI-a, si eu am fumat, ca fumau si ailalti si era asa un fel de teribilism.
S-a facut om mare, a facut Revolutia la Universitate, s-a apucat de fumat prin cenacluri si prin redactiile revistelor literare.
Esti lipsit de bun-simt, ai fumat in casa si nu te mai suport, mai bine formuleaza: Eu nu prea ma impac cu fumul de tigara, te rog, nu fumeaza pe balcon.
• Vindecarea poate fi afectata de interventiile precedente, chimioterapie, iradiere, fumat, abuz de alcool, diabet, medicamente. • Ati prefera sa faceti reconstructia de san inainte sau dupa completarea tratamentului pentru cancer de san?
O Piatra pe inima N-a fumat niciodata. Merge regulat la inot. Valorile colesterolului sunt in ordine, tensiunea putin sub limita normala.
Mai mult, ministrul Justitiei a iesit afara sa-l aduca in sala pe tanarul deputat PD, Cozmin Popp, de la fumat, pentru a vota amendamentele minsterului.
* Renuntarea la fumat. - In ce priveste alimentatia, exista recomandari? - Cu toate ca nu s-a dovedit prin studii impactul dietei asupra cistitei interstitiale, multi pacienti au observat cresterea starii de confort prin eliminarea sau reducerea consumului de alimente cu potential iritant pentru vezica.
renuntarea la fumat si la mancarurile grase, consumul de uleiuri vegetale bogate in grasimi nesaturate, gimnastica medicala, curele balneare (in statiuni cu ape carbogazoase si mofete).
google-analytics.com