Cautare

66 de rezultate pentru "frere roger" (6.96 secunde)
Roger Waters a adus in fata Palatului Parlamentului cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania, o capodopera artistica ce cu greu poate fi surprinsa in cuvinte. ... Aseara, in fata a 50.000 de oameni, Roger Waters a implinit visul mai multor generatii aducand spectacolul The Wall la Bucuresti.
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2013 in Romania a fost, fara indoiala, concertul pe care il sustine, in aceasta seara, britanicul Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala.
Parlez- vous Francaise, frére Jacques ? Peugeot, masina mica cum te-a celuit Ionica! Comisia de inspectie de la PNA n-a fost in stare sau nu a vrut sa lamureasca cum a dobindit comisarul sef Dohotaru autoturismul Peugeot in care se lafaie de vreo cinci ani.
Generalul de brigada Roger Ramey, seful Armatei a 8-a Air Force cu sediul la Fort Worth, armata careia grupul stationat la Baza Roswell, ii era subordonat, a organizat o conferinta de presa in care insa, in locul pieselor adunate la Roswell, pe podeaua camerei au fost raspandite ramasitele unui balon meteorologic din neopren urat mirositor.
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Hughes a mai vorbit si de un coleg al sau, numit Roger, tehnician de zbor. ... Cand Roger s-a intors, parca nu mai era el insusi.
"Cristian Tudor Popescu, cunoscutul filosemit si antifacist (sic), candva apologetul negationistului Roger Garaudy (e nevoie sa revenim la subiect, d-le CTP?) ma acuza ca am capotat la testul evreitatii, nu doar la acela al vocatiei mele intelectuale. ... Nu e in chestie apologia lui Roger Garaudy.
Adrian Ungur (foto) n-a putut ieri sa-l impiedice pe jucatorul sau preferat, Roger Federer, sa stabileasca un nou record de victorii de mare slem, dar romanul a reusit performanta rara de a-i lua elvetianului trei game-uri la zero, in setul al treilea al disputei din turul doi de la Roland Garros.
In prezenta altor jucatori, fosti lideri mondiali si ei, Nastase a ingenuncheat in fata campionilor generatiei actuale, Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.
Stuart Hameroff, un fizician american, si Sir Roger Penrose, din Marea Britanie, au conceput o teorie cuantica a constiintei, care sustine ca sufletele oamenilor sunt continute in "microtubule", structuri care se gasesc in interiorul celulelor noastre cerebrale.
/ Roger 72 Echipele de start: ... Iacob - Baravykas, Benga, Medimorec, Shlyakov - Passaglia, Vorobjovas - Miculescu, Ubbink, Roger - Dangubic Rezerve:
Cine a fost fratele Roger, cine este romanca ucigasa… absolut toate detaliile sunt puse pe tapet. ... Si nu din cauza romancei cu tulburari psihice, care l-a omorat pe fratele Roger.
Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Gal - Braun, Japhet, Hoban, Lucaci, Roger, Gidea, Malele, Janga Antrenor: Dan Petrescu
Roger '51 - pen. ... Benzar, Benga, Hoxhallari, Abeid - Roger, Batha, Ubbink - M. Pop, Milosevic, Otele Rezerve: Kucher - Vukcevic, Cascini, P.
Pe de alta parte, Romania literara apare la Bucuresti in ianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care fac parte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu, cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.
- Romania literara apare la Bucuresti inianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care facparte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu,Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu,cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara.
Lidera mondiala Caroline Wozniacki este principala favorita si ar putea sa castige primul sau trofeu de Mare Slem din cariera, in timp ce la masculin lista este dominata de Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer.
Roger Leir, cel care a extras cele mai multe presupuse implanturi, Dr. Jesse Marcel, Jr., martor la incidentul de la Roswell, astronautul Dr.
Roger Woolger. In una dintre viziuni, care - dupa cate spunea - i-a schimbat radical modul de a privi viata, ea s-a vazut in pielea unui batran.
google-analytics.com