Cautare

52 de rezultate pentru "fregata marasesti" (3.87 secunde)
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune din 29 octombrie 2007 in circulatie, in scop numismatic, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 90 de ani de la victoriile Armatei romane de la Marasti, Marasesti si Oituz.
Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihail Tudose vor participa, duminica, la ceremonia de comemorare a 100 de ani de la batalia de la Marasesti. ... Ceremonia de la Marasesti este programata sa inceapa la ora 20.00, la Mausoleul Eroilor, cu un ceremonial militar.
"Fregata "Regina Maria" a plecat in misiune", pe care o puteti citi in continuare : ... Vineri, fregata "Regina Maria" a plecat in misiune. ... "Pentru a patra oara, fregata Regina Maria pleaca intr-o misiune internationala intr-o zona periculoasa.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
La ora actuala, structura Flotei militare maritime si fluviale romanesti cuprinde o flotila de fregate formata din navele "Marasesti", "Regele Ferdinand" si "Regina Maria".
Maresalul Alexandru Averescu a condus Armata Romana in lupta de pe frontul Marasti - Marasesti - Oituz, declansata la 11 iulie 1917.
Nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), fregata "Smeli" (Bulgaria), corveta "Contraamiral Eustatiu Sebastian" (Romania), nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa) si fregata "Orucreis" (Turcia) vor sosi vineri, 22 august a.c., la ora 08.00, in Portul Militar Constanta.
Fregata ca fregata, dar acest eveniment este cu adevarat simbolic si plin de semnificatii: facem inca un pas spre nivelul la care tindem, pentru a ne iubi partenerii NATO.
A doua cea mai mare fregata a Rusiei, dupa Moskva, scufundata in luna aprilie, ar fi fost avariata in urma atacului cu drone efectuat in urma cu doua zile in Marea Neagra.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Ultima fabrica de tigari romanesti, care a produs brandurile autohtone "Carpati", "Snagov" si "Marasesti", isi inchide portile la sase ani de la privatizare.
Potrivit proiectului prezentat de autoritatile romane si ucrainene, autostrada preconizata va fi construita pe traseul E 85, de la Marasesti spre Siret, apoi prin Cernauti, Ternopil si va fi conectata la autostrada Cracovia-Lvov-Kiev, care este in constructie si astfel vor fi interconectate coridoarele europene III, IV si IX.
"Glumind, putem spune ca ne intoarcem de la Marasesti nu de la Sighisoara, dupa numarul mare de accidentati pe care il avem.
Marasesti - Pasaj Marasesti - bd. Octavian Goga- Calea Dudesti -Sos. Mihai Bravu - Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu;
La aceasta festivitate organizata chiar la cheul unde se afla acostata fregata "Ferdinand” a asistat un numar extrem de redus de oficialitati militare si civile printre care s-au numarat Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, prefectul Dan Culetu, subprefectul Adrian Nicolaescu, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, Nicolae Nemrischi, viceprimarul Constantei, parlamentarii Andrian Mihei, Gheorghe Dragomir si Laurentiu Mironescu, alaturi de ofiteri de rang inalt din conducerea Fortelor Navale si Terestre ale Romaniei.
Presedintele Basescu s-a aflat miercuri, in prima sa vizita oficiala in tara, la Constanta, unde a inspectat fregata “Regele Ferdinand“ si bricul “Mircea“.
Din Grupare mai fac parte la aceasta activare fregata "Oruc Reis" (Turcia), nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), corveta "Smeli" (Bulgaria) si nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa).
Pe langa nava romaneasca, la aceasta activare mai participa fregata turceasca TCG Barbaros, nava militara georgiana GSG Sokhumi, nava de comandament ucraineana Slavutich, nava de debarcare a desantului RFS Tsezar Kunikov din Federatia Rusa si corveta bulgareasca SMELI.
Apararea bazei militare ucrainiene de pe insula se realiza, pana la demilitarizarea completa a stancii, printr-o fregata, o nava de patrulare si doua submarine.
google-analytics.com