Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (3.00 secunde)
Guvernul rus refuza oferta lui Mihail Stroescu (fratele filantropului V. Stroescu) de a finanta deschiderea unei catedre de limba romana la Universitatea din Odessa.
In plus, fratele lui mai mic este profund implicat intr-o relatie cu o vaduva atragatoare, dar mult mai in varsta.
- Deturnarea a 83.000 franci de catre un functionar al Ministerului de Finante (George Bilcescu, fratele directorului Bancii Nationale), care a fost achitat sub motiv ca era numit provizoriu in functie si ca in aceasta situatie nu era necesara depunerea de garantii financiare;
Cat de departe ar merge un om pentru fratele sau? si apoi: Care ar fi cel mai rau lucru pe care l-ai putea face?
Inainte de a pleca la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, seful statului a trecut pe la fratele sau, Mircea, la care se afla si mama lor, venita sa stea cateva zile la baiatul sau.
horror, thriller Belle, impreuna cu sora ei mai mica si fratele ei geaman, care este in coma, se muta cu mama lor intr-o noua locuinta, iar asta pentru a economisi banii necesari asistentei medicale pentru fratiorul aflat in coma.
Cesare ar fi pus sa fie ucis fratele sau Giovanni, nu doar din motive politice ci si din gelozie pentru ca era preferat in amor de madama Lucretia, sora comuna, spune Guicciardini in Storia d'Italia.
Cei doi detectivi fac din nou echipa cand un mercenar albanez, caruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.
La lumina ecranului calculatorului ei personal, care s-a aprins spontan, le-a putut vedea figurile si faptul ca o priveau pe ea si pe fratele ei mai mic, dupa care au trecut in camera vecina.
a ramas in locul ei, pe polita, doar o gramajoara de praf albastru. Cand el si fratele sau au pus mana pe acel praf s-au ars ca de la un ulei incins.
Gemenii vorbesc mai greu, ei fiind foarte absorbiti de relatia intensa pe care o au cu fratele/ sora, nesimtind nevoia sa vorbeasca cu adultii.
Fratele meu era in Homs. Lunetistii lui Assad au impuscat pe strada un om. S-a dus si l-a tras intr-o zona mai sigura, sa-l salveze, si atunci i-au cazut telefonul si umbrela, si atunci l-au impuscat.
avea noua ani si urca pe o carare o coasta domoala, langa o livada, impreuna cu mama, sora M, fratele V, dar si cu alte persoane.
Cei doi anatomopatologi au fost fratele sau si prietena lui. Pentru a reprezenta organele extraterestrilor s-au folosit maruntaie de vaca si de miel, dintr-o macelarie.
- -Fratele meu era suparat si tata era suparat, spune acum Fuhr. Imi ziceam â€" ce naiba ar trebui sa fac?
Fratele meu, Viorel, il cunostea pe Nicu Ceausescu, il servise la bar la el, cine nu-l servea?! Nicu a avut o atitudine corecta fata de Viorel si fata de noi.
Cand am ajuns in Germania, fratele meu mi-a pus in mana o revista medicala in care am citit pe coperta ca erau peste 14.000 de medici someri.
- Cand ati terminat facultatea nu vi s-a permis sa profesati pentru ca fratele dumneavoastra, care era inginer, fugise in strainatate.
Fratele fostului lider, Tiberiu Cozma, a declarat ca o plangere se refera la dosarul Costesti, unde Miron Cozma a primit o pedeapsa de zece ani de inchisoare, iar cea de-a doua la revocarea decretului de gratiere dat de presedintele Ion Iliescu.
google-analytics.com