Cautare

128 de rezultate pentru "francisc" (2.67 secunde)
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Este vorba despre Francisc Baranyi (candidat pentru Senat din partea UDMR), Dumitru Boncica, Constantin Gaina, Nicu Hanganu, Stelian Pirvulescu (candidati ai PRM pentru Senat), Corneliu Constantin Plesu (candidat din partea Aliantei D.A.
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
Aceasta perioada tulbure a fost incheiata odata cu inscaunarea lui Francisc I, in 1515 si a emergentei Renasterii in Franta.
180.000 pentru Muzeul Tarii Crisurilor, 205.000 pentru Teatrul de Stat, 200.000 pentru Filarmonica, 40.000 pentru Scoala de Arte "Francisc Hubic" si 5 .000 de lei pentru revista "Familia".
Ultimul paragraf din predica Papei Francisc de la Sfanta Liturghie este o mangaiere, un indemn cald spre a pastra vie credinta din sufletele noastre :
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Cand Leon al X-lea are intentia sa atace Ferrara, Alfonso merge la curtea regelui Francisc I al Frantei impreuna cu Giovanni Borgia, l'Infans Romanus, (care era de mult timp sub protectia Lucretiei si a lui Alfonso la Ferrara), unde cere si obtine protectie.
Mai intai pentru catolici cu alegerea Papei Francisc care, de atunci, a avut un cuvant de fraternitate ce a atins inima compatriotilor nostrii, si nu numai a celor catolici.
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
In 2014, si Papa Francisc a spus ca el ar fi dispus sa boteze extraterestri: - Cine suntem noi sa inchidem usile?.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: "Banatul nostru isi are sufletul la Lugoj", si sala neincapatoare pentru cei care isi sustin candidatii au dovedit pe deplin acest lucru.
Directorul Directiei Agricole Satu Mare, Francisc Török, considera ca piata este deja inchisa pentru strainii care mai vor sa cumpere pamint, deoarece taranii nu mai sint dispusi sa-l vinda ori practica preturi prohibitive.
Probleme cu Bulgaria au fost unul dintre motivele unor discutii purtate vineri de seful Gazprom, Alexei Miller, cu ambasadorul bulgar in Rusia, cu Ioan Rusu, directorul general al Transgaz Medias, operatorul retelei de gazoducte din Romania, si cu Francisc Toth, directorul general al companiei de stat Romgaz, au declarat surse apropiate intalnirii.
google-analytics.com