Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (6.52 secunde)
Probabil ca multi dintre noi am facut, la randul nostru, cel putin una din aceste mici gafe.
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat recent noul sau varf de gama. ... X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.
Din nou! Rihanna sarbatoreste al saptelea album cu un pictorial topless si sexy Fara indoiala, Rihanna tine la statutul ei de bomba sexy. Si si-a delectat din nou fanii, pozand incendiar pentru o revista muzicala.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Goethe Inca de la inceput, ma vad in situatia de a va reaminti maxima cu rol de subtitlu a acestui blog, de fapt doar ultima parte a acesteia.
Queen in 3D contine marturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali si instructiuni pentru folosirea acestora.
FARCAS (continuare) In cele din urma, pilotul a inclinat avionul si a inceput coborarea. A intrat in nori si a iesit din ei la vreo 6.500 de metri, avand Salonta in dreapta sa, in fata Aradul, iar mai departe Timisoara.
La o cifra de afaceri anuala de 1 miliard de euro a agentiilor de turism din Romania, achitarea de catre fiecare agentie de turism a unei taxe anuale de 0,1% din cifra de afaceri ar duce la realizarea unui fond de garantare necesar despagubirii consumatorilor ajunsi in astfel de situatii.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet.
Si numai cei care au citit cartea pana la sfarsit vor intelege cu adevarat cat de mare si de uluitor e acest miracol pe care, cumva, fara sa stim cum, Dara Codescu l-a prezis in paginile cartii, printr-o scrisoare trimisa de Simona cu decenii inainte.
Anticarul Iustin Zegrea din Bucuresti participa in acest week-end la Targul de Sanmedru organizat in curtea MTR.
In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei.
Comisarul Christian Ciocan a fost multi ani imaginea Politiei Romane, reusind sa schimbe, in calitate de purtator de cuvant, anumite stereoripuri mentale din opinia publica despre aceasta institutie.
Indragitul artist Aurelian Temisan a postat pe pagina sa de facebook cateva fotografii de la un botez unde artistul si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au fost nasii unui baietel.
google-analytics.com