Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (5.30 secunde)
Sanchez s-a alaturat Comisiei in urma cu 20 de ani, ca locotenent major. ... A trebuit sa citeasca unul cate unul fiecare fisier si sa invete multe cazuri pe dinafara, astfel incat sa poata lucra la investigatiile acestora si sa se adreseze mass-media cu privire la anumite aspecte.
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
Manifestari la monumentul "Arcul de Triumf" din Capitala Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza in perioada 10-11-12 mai 2013, intre orele 10:00-22:00, o serie de manifestari la monumentul "Arcul de Triumf" din Capitala, prilejuite de Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Regalitatii si Ziua Europei (9 mai).
Colectionarul Silviu a venit la targul din curtea MTR cu fotografii vechi, tarani, discuri cu muzica populara, fotografii vechi inramate reduse la 40 ron, obiecte de bronz ,ii din diverse zone ale tarii la 200 ron, dar si rochii brodate la 400 ron.
Odata cu aparitiile timide din anul 1837, nudul a devenit un subiect tot mai abordat de artisti, evoluand cu timpul, o data cu schimbarea mentalitatilor, dar si a tehnicii fotografice.
Recent, l-am cunoscut in galeria comerciala din Afi Palace Cotroceni, pe israelianul Ronen Haliva, stabilit de 18 ani in Romania. ... Sunt imprimate fotografii de familie, de copii si de animale pe diverse materiale:
In acel an Sorin a postat o fotografie cu sotia sa, Mihaela Grindeanu, alaturie de Sofia si fiica lor pe o retea de socializare.
Candidatul PSD la functia de primar general al Bucurestiului, Cristian Diaconescu, a declarat vineri, la Realitatea TV, ca atacul vicepresedintelui PNL Norica Nicolai, la adresa sa, dupa ce in presa au aparut unele fotografii alaturi de Vasile Blaga, este unul abject.
Fotografie din planor, elicopter, saloane, prezentari de moda si fotografii la peste 150 de nunti. ... Ovidiu Huiban are 25 de ani de experienta in domeniu, a lucrat 15 ani ca fotoreporter de evenimente si a facut 1.600.000 de fotografii!
Barbatul a analizat niste fotografii satelitare de pe Google Earth, care par a infatisa OZN-uri si diverse creaturi.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern. Sindicalistii au scandat "Hotii!
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
Nu mi s-au parut normale anumite iesiri, comentarii si mii de amendamente pe care le-au prezentat inclusiv avand asupra lor fotografii care sa arate cum sunt ulitele din diferite sate si asa mai departe.
Vesti mai bune vin insa din partea Autoritatii Nationale de Imbunatatiri Financiare - Sucursala Teritoriala Dobrogea.
au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani. ... In legatura cu posibilul miting mare al PSD nu-mi fac multe iluzii.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
PDL premiaza cu nerusinare hotii si fugarii. Saptamana trecuta, Guvernul a anuntat ca a transferat 66,5 milioane lei catre un numar total de 300 primarii cu situatii financiare dificile, acoperind astfel datoriile acestora, precum si cheltuielile curente si de capital.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. ... Prinsi bine in "hora" electorala, oameni gospodari si pasnici, pana mai ieri, au ajuns acum sa se sfadeasca din cauza presedintelui suspendat, iar neamurile se sfadesc intre ele.
Jaf la un supermarket din Capitala! Hotii au furat 4500 de lei dupa ce le-au imobilizat pe angajate Un supermarket din cartierul Berceni din Bucuresti a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri de catre trei hoti care au intrat peste angajate.
Dupa depunerea de coroane la mormantul lui Avram Iancu din cimitirul din Tebea, in cadrul manifestarilor de ieri a fost oficiat un Te Deum.
google-analytics.com