Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (4.12 secunde)
Femeile obsedate de aspectul lor fizic posteaza fotografii pe Facebook ca sa li se dea atentie. ... Dr Stefanone si echipa sa au examinat comportamentul online cu ajutorul unui studiu realizat de 311 voluntari.
Hotii pot afla numeroase informatii despre tine stiindu-ți data si locul nasterii. ... Adresa ta Adresa la care locuiesti este o informație pe care ar trebui sa o cunoasca doar rudele si oamenii foarte apropiati din viața ta.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. ... Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
FOTO Vezi cum arata Autostrada Ancai Boagiu Macarale, excavatoare, camioane cu moloz si mult praf. Asa arata, la 1 august, portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri. ... Pana atunci, in luna septembrie este programata sa fie inaugurata o alta portiune, Murfatlar - Valea Dacilor.
Orasul Basarabi din judetul Constanta, orasul natal al presedintelui Traian Basescu, isi va schimba denumirea in Murfatlar. Camera Deputatilor a adoptat ieri o decizie in acest sens la initiativa legislativa a mai multor parlamentari din judetul Constanta.
Primaria Murfatlar a organizat, in urma cu doua zile, la initiativa primarului Nicolae Crivineanu, un eveniment dedicat cuplurilor care au implinit 50 de ani de casnicie.
Mai putin hazliu, dar tot cu probleme - si la Cerchezu, acolo unde o parte dintre consilieri refuza sa se prezinte la apel, motiv pentru care, daca mai comit acest gest de doua ori se vor trezi dizolvati.
Intrunirea, care a avut pe ordinea de zi doar un punct, si anume prezentarea candidatilor pentru presedintia Consiliului Judetean si primariile constantene, n-a fost tocmai o "mare de rosu", ca cea de la Bucuresti, parte din candidati gandind ca li se asorteaza mult mai bine alte culori, ca de exemplu primarul de la Crucea, Gheorghe Frigioi, care a "arborat" o cravata in dungi galben-albastru de toata frumusetea.
Potrivit reprezentantilor Agentiei Judetean pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta in luna martie 27 de agenti economici au anuntat deja ca vor reduce din personal marind astfel numarul de someri inregistrati in judetul Constanta. Majoritatea societatilor care renunta la angajati sunt in domeniul agriculturii comertului cu ridicata si transportului.
Consiliul Local Murfatlar se intruneste, astazi, in sedinta ordinara, pe ordinea de zi inscriindu-se, printre altele, si un proiect de hotarare privind aprobarea asocierii orasului cu Asociatia "International Road Safety Academy" in vederea realizarii Proiectului RoSafe.
Presedintele Partidului Romania Mare, filiala Constanta, Radu Comanici, a atras atentia, in cadrul conferintei de presa de ieri, 22 februarie a.c., asupra "situatiei scandaloase de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Murfatlar, unde lucrurile sunt cusute cu ata alba".
Cat priveste bilantul controalelor de luni, oficialul ITM-ului, a mentionat ca, societatea "Fermele Murfatlar" S. ... a fost sanctionata cu o amenda de 7.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat:
Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
Farcas) Un exemplu de prezenta a OZN-urilor este in cazul unei dintre cele mai mici tari din America de Sud si anume Uruguay. Fortele Aeriene Uruguayene investigheaza OZN-urile, acestea fiind la curent cu acest fenomen.
In cadrul Proiectului finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale s-a realizat pentru prima oara in Romania o dotare a unitatilor de invatamant preuniversitar si institutiilor publice cu o colectie de tablouri cu imagini tip fotografii - Galeria Razboiului de Reintregire a Romaniei din anul 1917 in peste 4.000 de locatii.
google-analytics.com