Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (7.42 secunde)
Incepand de ieri, orasul Murfatlar are un nou viceprimar, in persoana social-democratului Nicolae Crivineanu (foto), fost primar pana in vara lui 2008. 12 din cei 17 consilieri locali au votat, in sedinta de luni, eliberarea din postul de viceprimar a liberalului Ion Vladoi si inlocuirea acestuia cu Nicolae Crivineanu.
Fostul viceprimar liberal Ion Vladoi a pierdut procesul cu Primaria Murfatlar, proces prin care cerea repunerea sa pe functie si acordarea unor daune plus salariile aferente lunilor cat a stat "pe bara". ... 17 din data de 16 februarie a.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Hotii romani sunt din ce in ce mai inventivi si isi selecteaza victimele de pe retele de socializare. ... Cateva fotografii cu bunurile din casa sau un simplu anunt din care sa rezulte ca proprietarul este in vacanta contureaza profilul perfect al victimei.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
"Nu esti moderna daca nu ai cont pe hi5!", imi spunea in urma cu un an o buna prietena de-a mea, de profesie avocat.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Cristian Tudor Popescu (foto) publica in Gandul articolul cu titlul "Un jaf de partid", pe care il puteti citi in continuare.
O casa de schimb valutar din centrul Aradului a fostsparta in noaptea de sambata spre dumunica. ... Infractorii au spart peretii din gips carton ai casei de schimb si au fugit cu seiful cu bani. Din primele informatii, se pare ca in seif erau 39.000 de lei.
Societatea a dispus depresarea conductei de 14 toli, iar apoi lucratorii au facut sapaturi, descoperind, la 1,5 metri o instalatie artizanala prevazuta cu robinet, prin care se sustragea titei.
Bazandu-se pe faptul ca tinerii vor asculta cu o mai mare atentie daca o vedeta preferata li se adreseaza, Chirila i-a incurajat la cunoastere, le-a vorbit despre bani, spunand ca trebuie sa fie un mijloc, nu un scop, despre alegerea conducatorului, despre faptul ca ar trebui sa ia atitudine si sa aiba curaj.
Un spital din Braila a fost lasat fara telefoania fixa dupa ce hotii au furat un cablu de telecomunicatii. Potrivit politistilor, hotii au furat cablurile direct din reteaua de canalizare din zona spititalului si au fugit
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu.
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii. ... Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile).
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. ... Situat in centru, intr-o zona in care concurenta este evidenta, laboratorul a reusit sa se impuna ca un concurent puternic pentru laboratoarele cu experienta.
Expozitia, care ilustreaza trecutul si prezentul zonei Marginimii Sibiului, punand in valoare traditii si aspecte mai putin cunoscute, prin expunerea a 200 de fotografii inedite, coincide cu inaugurarea de catre institutia muzeala si Asociatia Swiss WebAcademy a unui portal web dedicat regiunii.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi. ... Fotografiile sunt semnate de Helmut Ignat, iar scopul evenimentului este strangerea de fonduri necesare conservarii si promovarii speciilor din Parcul Natural Vacaresti.
google-analytics.com