Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (8.79 secunde)
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Recunoaste sincer ca din ce a promis in 2004, din platforma pentru care cetatenii l-au votat, a infaptuit 90% din obiective, insa restul de 10% sunt in curs de rezolvare.
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local.
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
Te simti in siguranta doar pentru ca o mare parte din infractorii nostri sunt plecati peste granita? Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Partidul Democrat Liberal a demarat o campanie in forta, de informare a cetatenilor cu privire la candidatii acestui partid pentru primariile din judetul Constanta.
PD-L si-a prezentat ieri, la sediul organizatiei judetene, candidatii pentru primariile Murfatlar si Limanu. Acestia sunt Gheorghe Cojocaru, actual viceprimar al orasului Murfatlar, respectiv Nicolae Craciun. ... Noi echipa PD-L nu doar vrem, ci avem capacitatea de a face din Murfatlar un oras prosper.
Problemele Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Vitivinicola Murfatlar nu mai sunt o noutate pentru nimeni, iar soarta acesteia pare a fi pecetluita.
Actiunea formulata in instanta de fostul viceprimar liberal al orasului Murfatlar impotriva Consiliului Local are, fara indoiala, multe parti comice.
Producatorul de vin Murfatlar estimeaza o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei, pentru acest an, in crestere cu 13% fata de 2008, cand compania a inregistrat afaceri de circa 176 de milioane de lei.
Acum, face fotografii pe magneti, aceasta pasiune fiind una costisitoare pentru ca in permanenta investeste in aparatura foto. "De fotografii sunt pasionata dintotdeauna. Am inceput cu aparate mici de buzunar, precum Olympus si acum am un Canon EOS 1100 D, achizitionat din Germania.
Primul lucru pe care il cauta hotii e o fereastra neasigurata sau accesul facil prin balcon.
Modul in care inteleg institutiile financiare sa recupereze debitele restante de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Vin Viticola si pentru Pomicultura Murfatlar, aflata in procedura de executare silita, nu respecta in totalitate prevederile legale.
PSD a dat, ieri, viceprimar liberal la Murfatlar, parca pentru a face in ciuda primarului PDL George Cojocaru. ... Sedinta de constituire a Consiliului Local Murfatlar nu a fost una linistita, avand in vedere ca unii alesi locali inca se simteau in campanie ori datori sa-si plateasca anumite polite.
Unitatile de invatamant din orasul Murfatlar au intrat intr-un amplu proces de modernizare.
Nicolae Crivineanu (foto), fostul primar al orasului Murfatlar (fostul Basarabi), va intra din nou pe usa din fata a primariei pe care a pierdut-o “din mana” la alegerile de anul trecut.
La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
Social-democratii n-ar zice nu daca primarul PD-L al orasului Murfatlar, George Cojocaru (foto), ar vrea sa se inscrie la ei. "Daca George Cojocaru ar vrea sa treaca de la PD-L la PSD", a spus, la un pahar de bere si un mic, consilierul local PSD din Murfatlar, Stere Halep.
, seria manifestarilor, de data aceasta in orasul Murfatlar, acolo unde va fi inaugurat noul sediu de partid, situat chiar in centrul localitatii.
Guvernul a dat unda verde, in ultima sa sedinta, programului pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare din orasul Murfatlar. ... 000 de euro sunt cuprinse constructia retelei de alimentare cu apa in satul Siminoc si orasul Murfatlar si extinderea sistemului de canalizare pe strazile din oras.
google-analytics.com