Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (4.33 secunde)
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Fortele Aeriene Uruguayene investigheaza OZN-urile, acestea fiind la curent cu acest fenomen. ... El face parte din fortele aeriene care se ocupa in acelasi timp si cu studiul fenomenelor OZN. ... Se pare ca acest eveniment a fost chiar primul de acest fel organizat de fortele armate.
Iata deci fortele cu care PSD se confrunta. ... sa acuze fortele care instiga la destabilizarea statului, asa cum Basescu si oricare alta forta politica au facut-o/ar fi facut-o;
Dosarul releva faptul ca Fortele Aeriene (RAF) au fost interesate in special de orice tehnologii noi care ar putea fi utile pentru programele lor, mai ales in propulsie, invizibilitate (stealth) si fenomene electromagnetice.
Siria isi consolideaza fortele armate terestre si navale, cu ajutorul fondurilor generoase acordate de Iran, si pare sa comaseze trupele in apropiere de granita cu Israelul.
Avem dreptul de a manifesta legal pana la ora 18.00 (...) Intoarceti-va cu spatele catre fortele de ordine. ... Lupta noastra nu este cu fortele de ordine, lupta noastra este cu membrii Guvernului. Rugam inca o data fortele de ordine sa inceteze provocarile.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... A existat si un schimb de informatii cu Fortele Aeriene din Brazilia.
Ceea ce ramane de facut este un demers inteligent, responsabil, de a uni fortele opozitiei si a forta caderea acestui Guvern care se dovedeste a fi incapabil.
Au fost contactate Fortele aeriene Iraniene, care au trimis un avion F-4 de vanatoare pentru a urmari obiectul, apoi inca unul. ... In dimineata urmatoare fortele aeriene chiliene au ridicat de la sol cateva avioane de lupta F-5 pentru a intercepta un alt OZN foarte mare (sau acelasi?).
De altfel, asta este motivul pentru care astfel de companii sunt incurajate sa se dezvolte, desi toate ofera aceleasi servicii!Cercetarile privind armele cu microunde si folosirea lor pentru controlul mental au inceput in anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totala fata de fortele oculte francmasononice mondiale.
FARCAS) Pe 17 decembrie 1969, Fortele Aeriene ale Statelor Unite (USAF) anuntau ca si-au incetat programul de investigare a fenomenului OZN si ca, de aici incolo, nicio agentie guvernamentala, inclusiv cele militare, nu vor mai cerceta rapoarte OZN.
obiecte care accelereaza cu fortele G prea puternice pentru ca un corp uman sa reziste, sau ating viteze hipersonice fara urme de caldura sau boom sonic, ori anuleaza efectele gravitatiei Pamantului fara a avea structuri care sa le ofere forta, ori mijloace de ascensiune.
Fortele aeriene nu au negat niciodata existenta acestor vehicule aerodinamice superperformante. ... Am vazut patru, si nu pot spune ca sunt nave extraterestre, asa cum nu pot spune nici Fortele Aeriene. Dar Fortele Aeriene au fost foarte interesate de acest lucru.
De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command - NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force - USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.
"Fortele de ordine au primit ordin sa interzica total circulatia automobilelor care vin din provinciile vecine", a declarat Akil al-Khazaali, guvernatorul provinciei Karbala.
El a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca fortele de ordine trebuie sa fie capabile sa rezolve problemele care ar putea sa apara la votul de duminica, Ministrul Internelor, Cristian David, l-a asigurat pe premier ca a luat masuri in acest sens.
Intalnirea nu va putea avea loc insa, pana cand fortele ruse nu vor fi retrase de pe teritoriul georgian.
PDL va tine mereu usa deschisa, pentru a concentra fortele de dreapta, spune la RFI prim-vicepresedintele formatiunii, Theodor Stolojan, care a adaugat ca liberalii mai au timp sa se gandeasca la oferta democrat-liberalilor pana la alegeri, inclusiv cele parlamentare.
Osama bin Laden a fost ucis de fortele SUA, impreuna cu unul dintre fiii sai si alti doi adulti, a anuntat presedintele american. ... Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de fortele speciale SUA.
Fortele Navale ale Romaniei continua traditia semnificativa a acestei categorii de forte militare, in interesul natiunii si pentru apararea hotarelor, siguranta granitelor, securitatea fluviala si maritima si dezvoltarea relatiilor complexe militaro-diplomatice la Marea Neagra si pretutindeni unde statul roman isi afla interesul geostrategic.
google-analytics.com