Cautare

1244 de rezultate pentru "formula" (3.10 secunde)
Se discuta mult in aceste zile despre formula de conducere a PSD. ... Acum am ajuns la alt stadiu de evolutie intr-un forum democratic si, cu toata implicarea nu numai emotionala, dar si rationala, trebuie sa gasim cea mai buna formula pe care o poate propune astazi PSD.
Liberalii prezenti vineri la congresul partidului de la Palatul Parlamentului au aprobat formula de statut care desfiinteaza functia de prim-vicepresedinte, instituie candidaturile pe liste si ofera puteri sporite presedintelui PNL.
Nu cred ca mai putem sa mai mergem cu o a treia formula.
Conform surselor Hotnews.ro, PSD ar fi propus in cadrul negocierilor de miercuri o formula cu o pondere pe lista de 60-40.
• Suntem de 6 ani in aceeasi formula. ... "Vasile, intr-o asemnea formula, tu ai spijinul meu neconditionat, nu vreau nicio functie, mai bine pastreaza-si functiile mari pentru oameni de care nu esti sigur ca ar veni langa tine decat daca ar fi recompensati printr-o functie".
Nu exista niciun circuit clar al documentelor, nicio formula prin care se pot vedea toate modificarile succesive ale unui act normativ.
UPDATE 21.07 Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei condus de premierul Victor Ponta, in formula aprobata de Parlament. ... "PDL nu are nici un interes sa sustina aceasta formula insailata in graba", si-a incheiat senatorul PDL Vasile Blaga discursul in fata plenului Parlamentului.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa.
De aceea, dand curs deciziei Curtii Constitutionale, legiuitorul ar putea adopta formula potrivit careia daca la incheierea perioadei rezervate desfasurarii referendumului se constata ca la vot nu s-au prezentat 50%+1 dintre cetatenii romani inscrisi pe listele electorale, procedura se prelungeste pana la sfarsitul zilei in care acel cvorum va fi fost atins.
Senatorul liberal Viorel Arion a gasit o formula noua de a acorda audiente.
"Urmeaza ca presedintele Basescu sa propuna o noua formula de Guvern care va fi, de fapt, acelasi Guvern, mai putin cred cei ai PC. Aceasta formula urmeaza sa treaca prin Parlament.
De altfel, liderul PSD a explicat ca, potrivit statutului, ar trebui organizate alegeri preliminare, dar, din cauza timpului scurt, va trebui gasita o alta formula.
Acoperit de ridicol de presedintele Basescu cu o zi inainte, premierul Tariceanu si-a luat o mica revansa ieri cand, dupa ce Parlamentul ostenise ore intregi sa gaseasca o formula de compromis in cazul articolelor respinse de Curtea Constitutionala, Tariceanu a anuntat sec ca declanseaza anticipatele.
Dezbaterile de ieri asupra initiativei legislative a deputatului democrat Ioan Oltean ce vizeaza sanctionarea migratiei politice a primarilor au conturat o majoritate surprinzatoare, care ar putea duce la adoptarea acesteia in respectiva formula. ... In opinia sa, acesta reprezinta o formula nepotrivita si greu de definit.
Democratii, care - prin deputatul Ioan Olteanu - sunt si initiatorii acestui proiect, sunt decisi sa mearga pe aceasta formula minimala, cum a numit-o liderul PD, Emil Boc.
Presedintele PP-DD Dan Diaconescu a declarat, luni, ca detine banii licitati pentru privatizarea Oltchim, dar ca asteapta o formula juridica din partea Guvernului pentru a putea semna contractul si pentru a putea plati salariile angajatilor.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului. ... Coalitia va apela la aceeasi formula pe care a folosit-o si in cazul dezbaterii regulamentelor celor doua Camere:
S-a convenit asupra ideii ca e nevoie sa incetam cu acuzele reciproce si sa recunoastem formula de conducere rezultata in urma Congresului.
Nastase aseamana sistemul lui Morar cu justitia stalinista "Aceasta politie politica condusa de Monica Macovei si de Daniel Morar incearca sa murdareasca absolut tot ceea ce ar putea sa se opuna unui plan diabolic de organizare a alegerilor anticipate in acest an si organizarii unei structuri politice de sprijin, o formula de partid prezidential sau de formula care sa nu-i mai creeze probleme lui Traian Basescu", a declarat Adrian Nastase.
O formula de sustinere de acest gen ar putea functiona bine pentru asigurarea stabilitatii politice, cel putin pana la 1 ianuarie 2007", a declarat Olteanu.
google-analytics.com