Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (2.71 secunde)
¥ara noastra are potential natural si uman pentru practicarea agriculturii ecologice, sunt de parere reprezentantii Federatiei pentru Dezvoltarea Agriculturii Ecologice in România - Ecofocus.
Bugetul alocat in acest scop pentru anul 2006 este de 1,2 milioane de lei noi. ... persoane juridice (societati comerciale/societati cooperative) si persoane fizice/asociatii familiale autorizate, care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor si serviciilor de piata, activitati prevazute in Anexa nr.
In Dolj, aproape jumatate din cele peste 20.000 de IMM-uri sunt in diverse stadii de lichidare. ... Dupa integrarea in Uniunea Europeana, cele mai afectate sectoare vor fi al textilelor si mineritului, iar cele mai mari sanse de supravietuire le au IMM-urile din sectorul serviciilor, mai sustin analistii.
De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere? ... Multi dintre angajatii firmelor romanesti sunt tentati sa creada ca efectuarea orelor suplimentare de munca este un criteriu care conteaza foarte mult in promovarea lor profesionala.
Modificarile aduse legii privind concediul pentru cresterea copilului corecteaza unele disfunctionalitati care au aparut in aplicarea legislatiei incepand cu 1 ianuarie 2006.
Somerii care nu participa la cursurile de formare profesionala sau refuza un loc de munca risca sa ramana fara ajutorul de somaj. ... In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj incearca sa-i ajute pe someri, organizand cursuri gratuite de calificare in diverse domenii.
Clauze contractuale obligatorii si drepturi speciale in caz de faliment al partenerilor contractuali. ... Principalele noutati in domeniu se refera la modificarea sumei minime de subscriere pentru infiintarea unei societati din acest domeniu, precum si la relatiile contractuale intre finantatorul si utilizatorul bunului aflat in leasing.
Angajatorii care incadreaza in munca absolventi ai unei forme de invatamant si ii mentin in activitate pe o perioada de cel putin trei ani pot primi stimulente de pana la aproape cinci sute de lei lunar/persoana, anunta Agentia NewsIn.
Scolite din fondurile europene la foc automat pentru a nu pierde finantarile Uniunii Europene, persoanele care au urmat cursurile de formare specializata destinate viitorilor manageri publici sunt de aproape un an someri.
Din totalul de 3,5 miliarde de euro investite in pregatirea profesionala, Uniunea Europeana va contribui prin Fondul Social European cu 3,05 miliarde, iar Romania va contribui cu 538 de milioane de euro.
Indiferent daca sunteti pentru prima oara candidat la un loc de munca sau daca aveti deja experienta in acest "rol", cartile de specialitate pot veni in intampinarea dumneavoastra cu o serie de sfaturi utile.
Documentul prevede infiintarea Camerelor Agricole, care vor functiona in subordinea autoritatilor locale. Acestea vor asigura servicii de formare profesionala pentru fermieri si va reprezenta interesele lor fata de terti.
Potrivit datelor Agentiei Judetene pentru Ocuparea fortei de Munca Constanta in luna septembrie rata somajului in judetul Constanta, a fost de 3,0%, in scadere cu 0,1 % fata de luna august.
Reprezentantii firmelor de constructii si persoanele fizice care doresc sa investeasca in locuinte se pot intalni in perioada 9 - 12 noiembrie la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex.
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca filiala Mangalia a demarat la inceputul acestei saptamani cursurile de formare profesionala pentru 50 de localnice, aflate in somaj.
Aceasta cuprinde produse in valoare de 30 de milioane de euro, potrivit esti-marilor directorului general al Romexpo, George Cojocaru, citat de ziarul electronic "Smart Financial". ... Vor fi prezentate atat modelul Rolls Royce Fantom, in valoare de 600.000 de euro, cat si masini placate cu aur.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare.
Acest lucru se poate spune tinind cont de faptul ca pentru acest an conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati si-a propus ca cel putin 12.000 de persoane sa fie cuprinse in programe de masuri active de ocupare a fortei de munca.
Potentialii clienti au iesit deja la vanat, oferta fiind inca "in scutece". Cartierele rezidentiale isi fac incetul cu incetul locul si in Banie, dupa ce au cucerit marile orase.
Culturile agricole ar putea fi compromise in 2007 din cauza caldurii excesive si a lipsei zapezii inregistrate in aceasta iarna.
google-analytics.com