Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (3.63 secunde)
Ministerul Integrarii Europene trebuie sa prezinte Guvernului spre adoptare, in termen de 30 zile, proiectul de act normativ pentru modificarea modului de organizare si functionare a institutiei, conform noilor cerinte administrative impuse de aderarea Romaniei la UE.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a aratat ieri ca social-democratii au in vedere mai multe variante pentru iesirea din "criza politica majora si contraproductiva pe care o traverseaza Romania". Potrivit declaratiilor sale, prima optiune se refera la sprijinirea unui guvern majoritar a carui formare sa-i revina premierului Tariceanu.
Vremea cand presedintele si premierul umblau tinandu-se de mana in pufoaice portocalii a trecut si este bine-mersi, uitata. Liberalii au trecut oficial in opozitie fata de presedintele Traian Basescu pe care il definesc drept principalul factor perturbator de pe scena politica.
Declaratia de la Berlin subliniaza valorile si principiile comune care au stat la baza intemeierii Uniunii de astazi, dar evita sa faca vreo referire directa la subiectele aflate in disputa, cum ar fi constitutia europeana sau extinderea blocului comunitar.
Nici mai tinerii exclusi din PNL, Cristian Boureanu si Raluca Turcan, nu au fost uitati, ambii find promovati in functii de vicepresedinti.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
OTRM "observa ca domnului Basescu, ca si altor dictatori in formare, ii place sa se prezinte drept portavocea poporului si inger al dreptatii, desi o portavoce ragusita si un inger negru, care e in stare de folosirea oricaror instrumente si mijloace, pentru a-si atinge obiectivele", se mai arata in comunicat.
Ministrul Justitiei a angajat o astfel de discutie cu conducerea Institutului, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Finlanda. Tudor Chiuariu afirma ca acordarea de asistenta va fi inclusa in proiectul PHARE "Imbunatatirea luptei impotriva coruptiei", proiect derulat in cooperare cu partea finlandeza.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat, luni, ca este putin probabil ca democratii sa ia in calcul solutia unei aliante preelectorale cu PLD, dar ca cele doua formatiuni vor discuta mai multe optiuni, inclusiv ideea unui partid nou, puternic, de centru-dreapta.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Pe site-ul sau, deputatul in varsta de 55 de ani a spus ca renunta la mandatul de deputat si la postul sau de secretar general al SPD in Bade-Wurtemberg.
Ministrul Muncii a anuntat ieri ca estimarile initiale privind numarul somerilor in 2009, de 525.000 de persoane, ar putea fi depasite.Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat ieri ca "va fi un numar mai mare de someri la sfarsitul anului si vrem sa ne asiguram ca putem plati indemnizatiile de somaj si masurile active si de formare profesionala ce se impun in acest an, precum si pierderile cauzate de ordonanta de urgenta ce a permis prelungirea cu trei luni a perioadei de somaj".
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
"In ce priveste contracandidatii, desigur fiecare are preferintele sale, inclusiv optiunile sale politice. Eu cred ca oricare dintre principalii contracandidati (in esenta primii trei cu sanse reale) este de preferat in locul lui Traian Băsescu. ... insuficienta experienta si formare politica, unele inabilitati si stangacii.
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Cu acest prilej, seful statului a rostit o alocutiune in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei , din care puteti citi in continuare prima parte.
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Puteti citi in continuare declaratiile premierului. ... El a aratat ca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si necesitatea flexibilitatii pietei muncii, in contextul crizei economice, impun modificarea actualului Cod al Muncii, aflat in vigoare din 2003. ... • In legislatia europeana, partea de repaos este de 35 de ore.
google-analytics.com