Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (8.44 secunde)
In contextul actual, in care siguranta sanitara este pe primul loc, conducerea universitatii a luat toate masurile pentru a continua, chiar si in aceasta perioada, sa sustina continuarea educatiei.
Aceste cuvinte spuse de Eminescu in 1881, valabile pentru timpul sau, au ramas valabile pana azi; dar si-au multiplicat valoarea in ultimii 60 de ani.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Ca urmare, in ceea ce priveste preferintele economice, PRM s-a declarat adeptul unui "capitalism popular”, consolidat pe programele "bine articulate” si solutiile propuse in oferta electorala de partidul in cauza.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
“Inca din vara acestui an ne-am gindit la organizarea unei actiuni de amploare la nivelul regiunii noastre pe ceea ce inseamna formarea in domeniul politic. Asa s-a organizat seminarul de formare pe marketing politic, eveniment pe care il consideram profitabil pentru Organizatia Judeteana de Femei a PNL.
Laborantii de fizica, chimie si biologie din scolile si liceele doljene s-au intalnit, in premiera la Craiova, la sfarsitul saptamanii trecute.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Fondurile vor fi folosite mai ales pentru finantarea activitatilor de formare profesionala. Nicolas Sarkozy a propus, de asemenea, ca indemnizatia salariatilor in somaj tehnic sa fie majorata la 75% din salariul brut.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini.
- (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
“Cerem PD si PNL sa dea un raspuns pana pe 25 iulie la propunerea pe care am facut-o de formare a unui pol de centru-dreapta care sa mearga in alegerile anticipate pe aceleasi liste si cu o platforma comuna“, a anuntat presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, la lucrarile Consiliului National de Conducere al partidului desfasurate sambata.
Initiativa liderului Fortei Democrate, Petre Roman, de formare a unui pol social impreuna cu PSD nu pare a fi pe placul unora dintre social-democrati.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ). ... A continuat sa lucreze si sa dea dispozitii asemenea celorlalti aproape doi ani petrecuti in fruntea institutiei.
google-analytics.com