Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (2.67 secunde)
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
Începând din acest an, personalul hipermarketurilor real,- din tara care-si desfasoara activitatea în meseriile de brutar, cofetar si patiser va fi scolarizat la Craiova.  "Centrul de Excelenta brutar fara egal", care va functiona în cadrul real,- Hypermarket Craiova, a fost lansat miercuri.
Tinerii agricultori de pana la 40 de ani pot accesa fonduri nerambursabile pentru a investi in demararea si dezvoltarea exploatatiilor agricole. ... De asemenea, masura mai sustine si imbunatatirea manage- mentului exploatatiilor agricole prin implicarea in sectorul agricol a unor persoane tinere.
Firmele din Romania vor primi in urmatorii doi ani finantari de 133 de milioane de euro din Fondul Social European (FSE) pentru angajarea de personal, formarea profesionala a angajatilor si imbunatatirea conditiilor de lucru.
Lucrarile proiectului international HeRmeS-R - "Transferul de competente si inovare in scopul dezvoltarii afacerilor prin integrarea responsabilitatii sociale in politicile si procedurile de Resurse Umane", finantat de Uniunea Europeana, se vor derula, in perioada 6-8 iulie, la Universitatea din Craiova.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Implicarea activa si sustinuta in incurajarea tinerilor pentru a include activitatea fizica sustinuta in viata cotidiana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ca vitamina B9 este prescrisa viitoarele mame pentru a evita carentele in primele luni de sarcina.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "REDUCEREA SOMAJULUI IN RANDUL TINERILOR, PRIORITATE PENTRU GUVERNUL PONTA", pe care o puteti citi in continuare.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Ziua internationala a femeii - egalitatea intre sexe si emanciparea femeilor.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Mariustuca.ro / Premiera in Romania: ... Magda Marincovici) In premiera, in Romania, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES, fibrilatiile atriale (aritmiile cardiace) pot fi vindecate printr-un tratament complet, minim invaziv, atat din punct de vedere structural, cat si electric. Invitat special in Romania, prof.
Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' este o manifestare stiintifica de elita organizata in mod traditional, de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Academia de Stiinte Medicale si Institutul de Virusologie 'St.
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
Magda Marincovici 17 spitale vor fi dotate cu agiografe de ultima generatie pentru patologia cardiovasculara si tumorala de care vor beneficia, gratuit, cel putin 1.700 de pacienti in cadrul unui proiect european, a anuntat prof.
Alianta Nationala pentru Boli Rare a derulat in perioada martie 2015 - aprilie 2016 proiectul Colaborare pentru managementul bolilor rare - ColavoRARE, finantat in cadrul Apelului pentru Cererei de finantare Runda 2, in cadrul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE), Fondul ONG, Componenta 5.Dezvoltarea Capacitatii ONG-urilor.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Hofigal Export-Import S.A 10:30 - 11:00 Adina Dumitrescu SESIUNEA 1 Autism Light - Cum reusim sa identificam si ce aducem diferit in terapie?
google-analytics.com