Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (3.56 secunde)
Proto-Pamantul era mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte din prima parte a existentei sale mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte, in urma cu 4 miliarde de ani, cu o clima mai rece decat se credea anterior si cu un mediu benefic pentru formele de viata, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii americani.
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea sanselor de ocupare ale femeilor din Bucuresti prin activitati de formare profesionala si masuri de armonizare a vietii de familie si vietii profesionale, in contextul eliminarii stereotipurilor de gen si a discriminarii femeii la locul de munca.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Investeste in oameni! COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. ... In legatura cu anuntul am venit! Tipa il masoara din cap pana in picioare si-l intreaba: ... -------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati.
FARCAS) In octombrie 2015, ufologul Paul Stonehill a publicat in Fate Magazin un articol despre fenomene inexplicabile observate de cosmonautii sovietici si rusi, in timpul activitatilor din spatiu. ... Conform celor aparute in revista Spektra nr.
In tabara de la Eforie are loc evenimentul de tip Scoala de vara, intitulat Scoala Nationala de Integrare Europeana - "Accesarea Fondurilor Structurale" - editia a III-a.
Prefectura Dolj a gazduit joi un seminar cu tema "Rolul Fondului Social European in relansarea economica", in cadrul caruia aproape 200 de persoane au venit sa afle cum pot accesa acesti bani europeni din noua schema de finantare, cu trei componente, ce va fi lansata la sfarsitul acestei luni.
Refuzul unui loc de munca, a participarii la cursuri de formare, recalificare sau alte masuri active poate conduce la diminuarea cuantumului beneficiului social sau la incetarea acestuia si la interdictia de acordare pe o anumita perioada, conform proiectului Legii asistentei sociale, citat de Mediafax.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Primarul Craiovei a anuntat vineri ca ar putea fi susținut inclusiv de PDL pentru un nou mandat, ca si candidat din partea Miscarii Populare Intors de la Bucuresti, de la o reuniune regionala a UNPR ce a avut loc joi, Antonie Solomon a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte posibil sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Craiova din partea Miscarii Populare, alianta in curs de formare care va cuprinde PDL, UNPR, PNTCD si PER.
Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de presedintele PSD, Victor Ponta, denota o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, fapt criticabil pentru "un politician in formare", dar si ipocrizie, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu. ... In general, nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere. Potrivit specialistilor, acest lucru se datoreaza in principal persoanelor care lucreaza in domenii sezoniere precum constructiile sau agricultura.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Vinovat de protestele iscate "spontan" in celule se face nimeni altul decat parlamentarul Nati Meir, care a dorit sa gratieze, prin intermediul unui proiect legislativ, detinutii cu pedepse mai mici de cinci ani.
Din aceeasi sursa am aflat ca cea mai mare rata a somajului s-a inregistrat in ianuarie 2002 si a fost de 18,9%. Minusul inregistrat la Galati inca nu este confirmat de cei de la Institutul National de Statistica, dar Movileanu are incredere in angajatul care face aceste socoteli.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta. ... Dintre acestea, opt au fost selectate în vederea încadrarii în munca“, a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
Pentru a preveni efectele sociale nefavorabile cauzate de restructurari si a-i reintegra pe piata fortei de munca, în perioada preavizului, angajatii firmelor beneficiaza de servicii de „preconcediere“.Potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, serviciile de preconcediere constau în:
In perioada 6 - 7 iulie a.c.
232 de absolventi si-au gasit cate un job in primele 10 luni ale acestui an in urma derularii masurilor active de ocupare a fortei de munca, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), Victoria Movileanu.
google-analytics.com