Cautare

66 de rezultate pentru "forinti falsi" (5.61 secunde)
Un hamburger e 1,5 euro, iar plata se poate face si in forinti, in euro si in lei, nu conteaza, bani sa fie.
In general, cel mai ieftin tip de Logan, care la noi poate fi achizitionat cu circa 6.200 de euro, in Ungaria il poti achizitiona cu 1.360.000 de forinti (circa 5.100 de euro).
Taxa pentru recunoasterea nivelului de pregatire este de 15.625 de forinti (Ft), taxa pentru recunoasterea gradului de calificare profesionala este de 46.875 Ft, iar taxa pentru procedeul comun este de 62.500 Ft.
Pentru a merge o luna intreaga pe toate autostrazile din Ungaria, vigneta costa 4.200 de forinti, adica circa 57 de lei.
Cei care organizeaza evenimentul in Ungaria economisesc intre 1.000 si 1.500 de euro, poate chiar mai mult. Meniul pentru o persoana ajunge la 4.500 forinti, cam 60 de lei, si include cinci feluri de mancare.
Forintul s-a depreciat in primele ore pana la 239,45 unitati/euro, iar apoi a castigat teren in fata euro pana la 236,85 forinti/euro.
Costul total ocazionat de achizitia a 100% din capitalul OTP Garancia s-a ridicat la 164 miliarde forinti (aproximativ 617 milioane de euro), conform informatiilor Groupama.
În regiune, zlotul a pierdut teren de la 4,29 la 4,344 unitati/euro, iar forintul s-a depreciat de la 282,7 la 283,8 forinti/euro.
Astfel, zlotul polonez a pierdut teren de la 4,65 la 4,7420 unitati/euro si a inchis ziua la 4,7220 zloti/euro, in timp ce forintul s-a depreciat de la 306,1 la 314 unitati/euro, pentru a inchide sedinta la 312 forinti/euro.
Ungaria ofera intreprinzatorilor 306 miliarde forinti, ca sa sustina mentinerea locurilor de munca si a productiei sau a schimbarii profilului de activitate, a anuntat marti secretarul de stat responsabil cu gestionarea crizei din Cancelaria premierului ungar.
In regiune, zlotul s-a ieftinit de la 4,4690 la 4,4905 zloti/euro, dupa care a revenit la nivelul din deschidere, in vreme ce forintul s-a apreciat relativ constant, de la 288,71 la 286,60 forinti/euro.
Pe de alta parte, la cateva zile dupa ce FMI a sistat platile, Ungaria a incercat marti sa vanda bonuri pe 3 luni in valoare totala de 45 miliarde de forinti (160 milioane de euro).
• eliberarea de sub tutela unor falsi lideri de opinie si al unor false repere intelectuale care propun teme false de dezbatere;
"Noi sustinem, asemenea presedintelui Traian Basescu, ca Romania are nevoie de democratie, nu de dictatura celor 322 de falsi parlamentari, servitori, din interes, ai lui Geoana, Voiculescu, Vadim, Tariceanu, deoarece daca e democratie aceasta trebuie sa fie in folosul nostru, al tuturor", a fost mesajul lansat de Flutur.
Orban a calificat campania pentru turul doi de la Primaria Capitalei ca fiind "o comedie intre doi falsi adversari, intre care nu exista nici o diferenta de substanta" si a apreciat ca o astfel de abordare ar putea determina un absenteism si mai mare la vot.
Urmeaza si candidatul, Mircea Geoana, care a vorbit apoi in termeni prevestitori despre nevoia unei noi Romanii, despre falsi profeti ce vor aparea sa denigreze, despre "caricatura de presedinte" cu care se multumesc deocamdata romanii.
"Bordel cu tarfe politice" publica articolul "ARMATA DEZERTORILOR LUI OPREA ISI FACE PARTID", pe care il puteti citi in continuare.
Generatia exasperata nu mai poate fi pacalita cu false modele, cu falsi reprezentanti, cu mediocritati si pseudo lideri crescuti artificial.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
google-analytics.com