Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (2.82 secunde)
Jacques Vallee si controlul cosmic (Autor:
Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Sexul neprotejat si drogurile injectabile sunt doua cai prin care tinerii se expun riscului de infectie cu HIV (Autoare: Magda Marincovici) Sexul neprotejat si administrarea intravenoasa de droguri sunt doua cai de transmitere a HIV amenintatoare mai ales in cazul tinerilor.
Magda Marincovici) In tara noastra, aproximativ 600.000 de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C Din primul semestru al acestui an, bolnavii de hepatita C din tara noastra ar putea avea acces la tratamentele moderne (tripla terapie si interferon free), a anuntat dr.
Credeti ca au existat droguri in Piata Universitatii? ... Ceva a fost, daca nu droguri, niste energizante tot au fost, cum zicea domnul Cunescu:
Episoadele de manie si depresia sunt principalele simptome ale tulburarii bipolare. ... saptamani, luni, chiar si ani, inainte de a interveni schimbarea de dispozitie. ... - Agitatie, crestere a nivelului de energie si scaderea nevoii de odihna si somn, insomnie; - Predispozitia de a vorbi foarte mult - logoree - si foarte repede;
Citata de Journal de Montreal, Stephanie Fulton, cercetatoare la Universitatea din Montreal si la Centrul de cercetari al CHUM, explica:
Cum sa faci cafeaua perfecta Te-ai gandit vreodata la cana ta zilnica de cafea ca la un elixir de sanatate si nu doar ca la o sursa de placere si energie?
Zeci de tineri dependenti de droguri cerseau doza zilnica, pe caiet, de la dealerii care fac sute de mii de euro din vanzarile de etnobotanice.
Publicat de RAO, pe o hirtie superba, volumul are aproape o mie de pagini si nu se citeste deloc dintr-o singura suflare.
Publicat de RAO, pe o hirtie superba, volumul are aproape o mie de pagini si nu se citeste deloc dintr-o singura suflare.
2 tineri au murit si altii au ajuns in stare grava la spital din cauza drogurilor luate inainte sau in timpul festivalului SAGA din acest weekend. Asta ridica problema accesului la droguri pentru tineri, tot mai usor, inclusiv in randul adolescentilor.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza dupa ce un tanar a murit si alti peste 10 participanti la eveniment au ajuns la spital din cauza consumului de droguri la Festivalul SAGA, organizat in Bucuresti.
Un politist de la Rutiera a fost prins cu droguri la el, la festivalul Saga, care a avut loc weekendul trecut in Bucuresti.
Mai multe persoane, care au participat la festivalul Holiday Mood de la Azuga, sunt acum anchetate dupa ce au fost gasite droguri.
Politistii i-au intocmit dosar penal conform Legii 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Situatia, spun reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), este cauzata de mai multi factori - cresterea numarului de infractiuni, proceduri greoaie, sesizarea unor fapte cu intarziere, dar si comoditatii unor lucratori.
Un traficant de droguri, din Barlad, aflat in arest la domiciliu, a iesit pe strada inarmat cu un cutit si a inceput sa ameninte trecatorii. Oamenii au sunat disperati la 112 si au cerut ajutorul politistilor.
Arestarea faimosului traficant de droguri mexican Ovidio Guzman-Lopez a dus la revolte de strada din partea membrilor gruparii pe care o conduce.
google-analytics.com