Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (7.41 secunde)
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor. ... sa ia niste droguri usoare, le da domnisoara Elena Basescu.
Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu la propunerea acestuia de a deveni premier si a declarat ca presedintelui ii este frica sau a inceput sa consume droguri usoare.
Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care interzice comercializarea asa-ziselor "droguri legale". In fapt este vorba de un act normativ care vine sa completeze Legea privind prevenirea si combaterea traficului de droguri si Legea privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope.
Astfel, in cadrul unui program specific, in perioada 15 mai- 21 iulie 2006 s-a desfasurat prima sesiune de formare a echipelor chinologice pentru detectie droguri, fiind pregatite 10 echipe de caini care isi vor desfasura activitatea de control in cadrul celor 10 directii regionale vamale.
Mariustuca.ro / Testul cu bezeaua si riscul ca un copil sa devina dependent de droguri (Autoare: Magda Marincovici) Intre 1968 si 1972, un cercetator american a studiat reactiile a 550 de copii. ... Cercetatorul a adunat informatiile si a ajuns la concluzii interesante :
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci. Printre acestia s-ar afla si un nepot indepartat al Patriarhului Daniel, sustine site-ul pressalert.ro.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Trafic de droguri in liceele din Capitala cu legaturi la nivel inalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru ca au vandut droguri in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti.
Peste 100 de persoane prinse cu droguri, sute de pastile confiscate de politisti. Peste o suta de persoane au fost prinse cu droguri in ultimele zile la festivalurile de la malul marii.
O adolescenta de 14 ani este cercetata dupa ce a escaladat un bloc din Capitala, pentru a fura, alaturi de mai multi complici, droguri de la un trafic. Odata ce s-au vazut in apartament, hotii l-au amenintat cu maceta pe traficantul de droguri, pentru a-i lua stupefiantele.
Dumitru Prunariu a fost rechemat din functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Federatia Rusa, printr-un decret semnat ieri de presedintele Traian Basescu. ... El este vorbitor de limba rusa si a ocupat mai multe functii in organizatii internationale, precum si functia de presedinte al Agentiei Spatiale Romane.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
In ultima perioada, o noua afacere infloreste in Bihor si in judetele vecine cu Ungaria. Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate.
In opinia ministrului, printre motive ar fi acelea ca pe autostrada se consuma cu 1,5 euro mai putin combustibil la suta de kilometri, uzura masinii este mult mai mica si ajungi cu jumatate de ora mai devremela destinatie.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Leul a inceput sedinta valutara la cotatii de 3,53 lei/euro si, dupa o depreciere pana la 3,5460 lei/euro, in jurul orei 10 a castigat teren pana sub 3,53 lei/euro.
google-analytics.com